Gratis Computer Råd

Hur man väljer gratis Registry Cleaner

När du söker efter gratis registret städare finns ett par saker som du måste tänka på för att välja den bästa.

Först måste du inse att det finns egentligen bara ett fåtal gratis Registry Cleaner verktyg där ute så du kanske vill investera i en som kräver en liten avgift för att se till att verktyget är av hög kvalitet och kommer att hålla datorn felfri.

Det andra är det alltid viktigt att få ett register renare som kan utföra register säkerhetskopior och även har förmågan att utföra automatiska schemalagda genomsökningar. Låter kort diskutera funktionen av denna systemkomponent och varför det orsakar problem.

På grund av det faktum att registret lagrar alla viktiga hårdvara, mjukvara och system för profilkonfigurationen information om din dator är det viktigt att hålla den ren för att säkerställa att din dator förblir funktionell. Anledningen problem bygga upp i registret är att över tiden de flesta PC-användare kommer att förändras en hel del hårdvara, mjukvara och andra systeminställningar som följaktligen kommer att ändra poster i denna databas.

Problem uppstår som en följd av uppbyggnaden av överflödiga och föråldrade poster i registret som kommer från delvis bort program som lämnar överskott filer och gamla drivrutiner utspridda på hårddisken. Detta har en negativ inverkan på hur fönstren kan referera information från denna komponent som orsakar program och uppgifter att drabbas i form av funktionalitet.

När det gäller att reparera registret kan du antingen redigera det manuellt via kommandoraden "regedit", men det rekommenderas inte för den genomsnittlige PC-användaren att ta bort de felaktiga uppgifterna kan få katastrofala effekter på ditt system. Den mer vanligt förekommande metod som beskrivs ovan är att använda ett gratis Registry Cleaner verktyg som är utformat för att automatiskt utföra djupa genomsökningar och reparera eventuella fel i denna databas.

Max Utilities är rankad som den bästa gratis Registry Cleaner program på internet idag på grund av dess fasta skanning och reparera förmågor. Om du vill ladda ner den senaste fria versionen och scanna datorn nu finns på webbplatsen nedan.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska