Ilmaiset Computer Advice

Miten valita hyvä arkisto siivooja

Pitää tietokoneen rekisterin puhdas voi olla valtava urakka, mutta löytää kunnon rekisterin puhdistaja voi olla vielä vaikeampaa. Mutta kun tietokone käynnistyy hitaasti se voi olla hyvin turhauttavaa varsinkin usein käyttäjä.

Kun tietokoneen käyttäjä asentaa ja uninstalls ohjelmia se voi alkaa saada rekisterin sekavalta ja aiheuttaa tietokoneen eivät toimi asianmukaisesti. On joitakin tapoja korjata tällaisia ​​ongelmia tietokoneen rekisterin. Ehkä paras tapa puhdistaa tiedostoja on käyttää ohjelmisto, joka on suunniteltu erityisesti puhdas rekisteri. On paljon ilmaisia ​​ohjelmia sekä maksanut niitä, jotka voivat menestyksekkäästi puhdistaa rekisterin tietokoneellesi. Ongelmana on, että se voi olla vaikea valita paras. Tässä joitakin ottaa auttaa sinua tietää, miten valita hyvä arkisto siivooja.

Lukeminen arvostelua
Yksi parhaista tavoista varmistaa, että löydät hyvä tuote on lukenut useita arvioita. Varmista, että nämä ovat kirjoittaneet asiakkaille, jotka ovat todella käytetään tiettyä ohjelmaa. Useimmat sivustot ovat arvioita tuotteistaan ​​ja nykyiset asiakkaat yleensä antaa rehellinen kertomus siitä, miten he kokivat rekisterin puhdistaja toimineet heille. Se on parempi kuin myyntipuhe, koska he eivät vain halua sinun ostaa tuotteen josta hän kirjoitti tarkastelun tarkoituksenaan tiedottaa muille käyttäjille, miten hyvin tuote tehdään. Lukeminen arviot ja käyttäjäkokemukset voi olla erittäin hyödyllistä, kun yrittää löytää laatutuote.

Helppokäyttöinen
Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on etsittävä rekisterin puhdistaja. On erittäin tärkeää, että tämä ohjelma on käyttäjäystävällinen. Käyttäjä ei tarvitse tehdä kaiken työn, että mitä haluat tuotteen. Haluat etsiä ohjelmistotuote, joka on erittäin helppo asentaa ja joka tekee korjaukset itse. Sen ei pitäisi olla yhtä helppoa kuin klikkaamalla hiirellä ja kerroit rekisterin puhdistaja saada tietokoneen puhdistaa. Varmista, että olet ei valita yksi, joka on toiminut käsin.

Asiakaspalvelu
Hyvätkään tuote on, pitäisi aina olla hyvä asiakastukitiimisi saatavilla. Oikeastaan ​​ilman hyvää asiakaspalvelua tuote ei ole mitään hyvää myöskään. Et välttämättä tarvitse mitään apua lainkaan, mutta siinä tapauksessa, että et tarvitse mitään määrää apua ei pitäisi olla kysymys siitä, onko se on helposti saatavilla vai ei. Asiakasarvostelut voi auttaa sinua löytämään ohjelma, joka on myös hyvä asiakaspalvelu.

Ihmisarvoinen hinnat
Hinta ei saisi olla ratkaiseva tekijä, kun valitset rekisterin puhdistaja. Tietenkin haluat kunnon hinta eikä yksi, joka on liian liioiteltu. Mutta tärkein asia harkita, onko tuote voi tehdä hyvää työtä. Jotkut halvempaa, ja jopa ilmaiseksi, versioita voi tehdä yhtä hyvää työtä kuin kalliita vaihtoehtoja. Vaikka talousarvio ja terve järki hintaluokassa olet valmis maksamaan, viettää enemmän aikaa tarkastella laatua ja ominaisuuksia kuin hintalappu. On parempi maksaa enemmän jotain, joka tekee työtä kuin saada jotain, joka ei toimi ollenkaan.

On paljon edullisia, vapaa ja kallista rekisterin puhdistaja saatavilla, joista valita. Mutta se on varmaa, että jos sinulla ei ole yksi tietokone on herkkä kaatumaan ja saatat jopa kokea pelätty sininen näyttö. Lisäksi vakavimmat ongelmat, unohtamatta puhdistaa rekisterin voi aiheuttaa kone, joka toimii erittäin hitaasti, mikä on erittäin turhauttavaa. Tämä kaikki voidaan välttää yksinkertaisesti ostamalla laadukkaita arkisto siivooja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska