Gratis Computer Advice

Hvordan at rengøre Windows registreringsdatabasen?

Windows-registreringsdatabasen er udsat skal beskyttes hele tiden for at få den størst mulige hastighed og ydeevne.

Bortset fra spørgsmål såsom hardware, hukommelse relaterede emner, enhedsdriver uforenelighed og spørgsmål, som intet har at gøre med Windows registreringsdatabasen problemer kan ikke repareres af registreringsdatabasen, men de fleste af systemet relaterede emner beskæftiger sig med Windows registreringsdatabasen. De bør repareres eller fastgjort ASAP for at holde computeren opdateret og effektiv.

Du har måske stødt på mange vinduer registreringsdatabasen problemer og næ. Alle moderne Windows OS har registreringsdatabasen eller indskrive system, som gemmer alle de konfigurationsindstillinger om de tilhørende komponenter i edb-systemet. Hvis en lille konfiguration bliver ødelagt på nogen måde det påvirker direkte relateret software eller hardware til gengæld. Således integritet og beskyttelsen af ​​dette register er stærkt påkrævet hele tiden, hvis du vil have din pc til at udføre konsekvent på bedre måde.

Et register kan være beskadiget på mange måder eller mange faktorer eller årsager kan ødelægge Windows registreringsdatabasen. Nogle af de vigtigste er

Når du installerer et program i registreringsdatabasen tilføjer værdi og konfigurationsindstillingen i det for det installerede program. Men hvis programmet ikke er installeret helt placering og andre oplysninger bliver gemt delvist eller et korrupt form, som skaber mange spørgsmål og Windows registreringsdatabasen problemer senere.

En anden største årsag er, når du afinstallere et program fra din computer nogle af resterne forbliver i Windows registreringsdatabasen og gradvist disse installerede madrester ophobes og skaber større uønskede poster database. Disse poster senere skabe mange spørgsmål såsom langsom computer, blå skærm fejl og mange lignende spørgsmål i dit system.

En anden og vigtig faktor er computervirus og anden malware. En virus kan forårsage en stor skade på Windows registreringsdatabasen. Det har den evne som det er designet og det er hensigten at skade registreringsdatabasen, før det gør noget andet. En virus ændrer Windows Essential registreringsdatabaseposter så de sikkerhedsmæssige ting kan ikke registrere eller fange det, og det kan gøre, hvad opgave det er meningen at udføre.

Disse tre ting eller kendsgerninger er vigtige, som ofte korrupte Windows registreringsdatabasen og efterfølgende skabe flere systemproblemer. For den sidste årsag, dvs til at fjerne en virus, skal du brug for en god og effektiv antivirus-program, der kan fjerne alle ondsindede poster fra dit system og registreringsdatabasen, men en antivirus normalt ikke designet til at reparere vinduer korrupt indskrive. Således pålidelig registreringsdatabasen renere nytte er påkrævet.

For at fjerne alle de tusindvis af mange korrupte indskrive værdier såsom tomme nøgler, filsti mapper, klasse-id'er, interface, skrifttype referencer og mange andre lignende og uønskede elementer, du har brug for en pålidelig og effektiv registreringsdatabasen reparation værktøj, som virkelig kan fjerne denne ting sikkert fra registreringsdatabasen uden at påvirke systemet og andre applikationer i computeren.

Der er mange registreringsdatabasen renere værktøjer til rådighed online, men ikke alle af dem er meget effektive og pålidelige som godt. De fleste af dem blot vise sig at være den bedste, men de virkelig ikke hjælpe meget, og de er ineffektive. I dette tilfælde for at vælge den bedste, hvad du kan gøre er at bruge prøveversionen af ​​softwaren i nogen tid og observere resultatet af softwaren derefter beslutte yderligere skridt, dvs at købe eller bruge det.

Fremskynde din pc med de bedste pc-hjælpeprogram. Max Utilities er den mest opdaterede og succesfulde software værktøj, som er specielt designet til at rense og reparere alle de uønskede ting fra din computer på en effektiv måde.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska