Ilmaiset Computer Advice

Miten puhdistaa Windowsin rekisterin?

Windowsin rekisterissä tehdään suojattava koko ajan saadakseen mahdollisimman nopeutta ja suorituskykyä.

Lisäksi muun muassa laitteiston, muisti liittyviä kysymyksiä, laiteohjain yhteensopimattomuus ja asioita joilla ei ole mitään tekemistä Windowsin rekisterin ongelmia ei voida korjata rekisterin, mutta suurin osa järjestelmästä liittyviä kysymyksiä ovat huolissaan Windowsin rekisteriä. Ne on korjattava tai vahvistettava ASAP pitääkseen tietokoneesi ajan tasalla ja tehokkaita.

Olet ehkä törmännyt monta Windowsin rekisterin ongelmia aina silloin tällöin. Kaikki nykyaikaiset Windows-käyttöjärjestelmä on rekisterin tietokanta tai rekisteri, joka tallentaa kaikki asetukset noin liittyvien komponenttien tietojärjestelmään. Jos pieni kokoonpano saa lahjoa millään tavalla se vaikuttaa suoraan liittyvien ohjelmistojen tai laitteiston vastineeksi. Näin eheys ja suojaaminen tämän rekisterin on erittäin tarvitaan koko ajan, jos haluat tietokoneen suorittaa johdonmukaisesti paremmin.

Rekisterin voi olla vioittunut monin tavoin tai monia tekijöitä tai syitä voi sekoittaa Windowsin rekisteriä. Joitakin tärkeitä ovat

Kun asennat ohjelman rekisterin lisää arvoa ja kokoonpanoasetusta siitä on asennettu ohjelma. Kuitenkin, jos ohjelma ei ole asennettu kokonaan sijainti ja muut tiedot saa säilyttää osittain tai korruptoitunut muodossa luoda useita kysymyksiä ja Windowsin rekisterin ongelmia myöhemmin.

Toinen suurin syy on, kun poistaa kaikki ohjelman tietokoneesta joitakin jäänteitä jää Windowsin rekisterin ja vähitellen nämä poistanut tähteet kerääntyä ja luoda isompi toivotut merkinnät tietokannasta. Nämä merkinnät myöhemmin luoda useita kysymyksiä, kuten hidas tietokone, sininen näyttö virheitä ja monia samankaltaisia ​​kysymyksiä järjestelmään.

Toinen ja tärkeä tekijä on tietokoneviruksia ja muita haittaohjelmia. Virus voi aiheuttaa suurta vahinkoa Windowsin rekisteriä. Se on kyky, koska se on suunniteltu ja sitä on tarkoitus vahingoittaa rekisterin ennen kuin se tekee mitään muuta. Virus muuttaa Windows Essential rekisterimerkinnät siten, että turvallisuus asioita ei voi havaita tai kiinni, ja se voi tehdä mitä tehtävää se on tarkoitus suorittaa.

Nämä kolme asiaa tai tosiasiat ovat tärkeitä, että usein lahjoa Windowsin rekisterin ja sen jälkeen ne luovat enemmän liittyviin kysymyksiin. Viimeisen syy eli poistaa viruksen sinun täytyy tarvitset hyvän ja tehokkaan antivirus ohjelma, joka voi poistaa kaikki haittaohjelmat merkinnät järjestelmän ja rekisterin kuitenkin antivirus yleensä ei ole suunniteltu korjata Windowsin lahjoa arkisto. Näin luotettava rekisterin puhdistaja apuohjelma tarvitaan.

Poistoon kaikki tuhannet monet lahjoa arkisto arvoja kuten tyhjät avaimet, tiedoston polku kansioita, luokkatunnukset, Interface, fonttiviittaukset ja monet muut vastaavat ja ei-toivottuja kohteita tarvitset luotettavan ja tehokkaan rekisterin korjaus työkalun, joka todella voi poistaa tätä kamaa turvallisesti alkaen rekisterin vaikuttamatta järjestelmän ja muiden sovellusten tietokoneen.

On monia rekisterin puhdistaja työkaluja saatavilla verkossa, mutta ei ne kaikki ovat erittäin tehokkaita ja luotettavia kuin hyvin. Useimmat heistä vain osoittautua paras, mutta ne eivät todellakaan ole paljon apua ja ne ovat tehottomia. Tässä tapauksessa valita paras mitä voit tehdä on käyttää kokeiluversion ohjelmiston jo jonkin aikaa ja tarkkailla tulos ohjelmiston päättää sitten enää liikkua eli ostaa tai käyttää sitä.

Nopeuttaa tietokoneen kanssa paras PC apuohjelma. Max Utilities on uusin ja menestyksekäs ohjelmisto apuohjelma, joka on suunniteltu erityisesti puhdistaa ja korjata kaikki toivotut juttuja tietokoneelta tehokkaasti.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska