Gratis Computer Advice

Hvordan å rengjøre Windows-registeret?

Windows-registret er utsatt for å være beskyttet hele tiden for å få størst mulig hastighet og ytelse.

Bortsett fra saker som maskinvare, minne relaterte problemer, enhetsdriver inkompatibilitet og problemer som ikke har noe å gjøre med Windows-registret problemer kan ikke repareres av registeret, men de fleste av systemet relaterte problemer er opptatt med Windows-registret. De bør repareres eller fikset ASAP for å holde datamaskinen oppdatert og effektiv.

Du har kanskje kommet over mange Windows-registret problemer nå og da. Alle moderne Windows OS har registret database eller register system som lagrer alle konfigureringsinnstillingene om tilhørende komponenter i datasystemet. Hvis et lite konfigurasjon blir ødelagt på noen måte det påvirker direkte relatert programvare eller maskinvare i retur. Dermed integritet og beskyttelse av dette registeret er svært nødvendig hele tiden hvis du ønsker din PC for å utføre konsekvent i bedre måte.

Et register kan være ødelagt på mange måter eller mange faktorer eller årsaker kan ødelegge Windows-registret. Noen av de viktigste er

Når du installerer et program registret legger verdien og konfigurasjonsinnstillingen i det for det installerte programmet. Men hvis programmet ikke er installert helt plassering og annen informasjon blir lagret delvis eller i et korrupt form som skaper mange problemer og Windows-registret problemer senere.

En annen største grunnen er når du avinstallere et program fra datamaskinen noen av restene igjen i Windows-registeret og gradvis disse avinstallerte leftovers samle og skape større uønskede oppføringer database. Disse oppføringene senere skape mange problemer som langsom datamaskin, blå skjerm feil og mange lignende saker i systemet.

En annen og viktig faktor er datavirus og annen malware. Et virus kan forårsake stor skade på Windows-registret. Den har evnen som det har blitt designet og det er ment å skade register før den gjør noe annet. Et virus modifiserer vinduene viktige registeroppføringer slik at sikkerheten ting ikke kan oppdage eller fange den og det kan gjøre hva oppgaven det er ment å utføre.

Disse tre tingene eller fakta er viktig at ofte korrupt Windows-registeret og senere de skaper flere systemproblemer. For den siste årsaken dvs. for å fjerne et virus må du trenger en god og effektiv antivirus program som kan eliminere alle skadelige oppføringer fra systemet og register, men et antivirusprogram som regel ikke er laget for å reparere vinduene korrupt register. Dermed pålitelig registret renere verktøyet er nødvendig.

For å fjerne alle de tusenvis av mange korrupte register verdier som tomme nøkler, filbane mapper, klasse IDer, Interface, skriftreferanser og mange andre lignende og uønskede elementer du trenger en pålitelig og en effektiv registret reparere verktøy som virkelig kan fjerne slike ting trygt fra registret uten å påvirke systemet og andre programmer i datamaskinen.

Det er mange registret renere verktøy tilgjengelig på nettet, men ikke alle av dem er svært effektive og pålitelige også. De fleste av dem bare vise seg å være best, men de egentlig ikke hjelpe mye, og de er ineffektive. I dette tilfellet for å velge den beste hva du kan gjøre er å bruke prøveversjonen av programvaren for en stund og observere resultatet av programvaren deretter bestemme videre flytte dvs. å kjøpe eller bruke det.

Speed ​​opp din PC med den beste PC-verktøyet programmet. Max Utilities er den mest oppdaterte og vellykkede programvare verktøyet som er spesielt laget for å rense og reparere alle uønskede ting fra datamaskinen på en effektiv måte.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska