Gratis Computer Råd

Hur att rengöra Windows-registret?

Den Windows-registret är utsattes för skall skyddas hela tiden i syfte att få den maximal möjliga hastighet och prestanda.

Bortsett från frågor såsom den hårdvaran, minnesproblem relaterade frågor, apparat drivrutin inkompatibilitet-och frågeställningar som har något att göra med fönster registret problem kan inte repareras av det register, men de flesta av det systemets relaterade frågor är oroade med den Windows-registret. De bör vara repareras eller fixeras ASAP i syfte att hålla din dator uppdaterade och effektiv.

Du kanske ha kommit tvärsöver många fönster registret problem varje nu och då. All moderna Windows OS har den registerdatabasen eller registersystemet-system vilket lagrar alla de konfigurationsinställningarna om de associerade komponenterna i det datorns-systemet. Om en liten konfiguration blir korrupt genom eventuella medel den påverkar direkt den tillhörande programvara eller maskinvara i gengäld. Således den integriteten och skydd av denna registret är höggradigt krävs hela tiden om du vill att din PC för att prestera konsekvent på det bättre sättet.

Ett register kan vara skadad på många sätt eller många faktorer eller orsaker kan korrumpera den Windows-registret. Några av den viktiga är

När du installerar ett program den registret adderar värdet och konfiguration inställning i det för det installerade programmet. Men om programmet inte är installerad helt den plats och annan information får lagras partiellt eller i en korrupt form som skapar många frågeställningar och Windows problem registernycklar mer sistnämnd.

En annan största anledningen är när du avinstallerar alla program från din dator några av de resterna kvar i Windows-registret och gradvis dessa oinstallerade matrester ackumuleras och skapa större oönskade poster databas. Dessa inmatningar skapar mer sistnämnd många frågor såsom långsam dator, blå fel skärm och många liknande frågor i ditt systemet.

En annan och viktig faktor är de datavirus och annan skadlig kod. Ett virus kan orsaka en stor skador på Windows-registret. Den har förmågan eftersom det har konstruerats och det är avsett att skada registret innan den gör någonting annat. Ett virus modifierar de Windows Essential registerposter så att de säkerhetsprinciper saker och ting inte kan detektera eller fånga det och det kan göra vad uppgiften det är tänkt att utföra.

Dessa tre saker eller fakta är viktigt att ofta är korrumpera den Windows-registret och därefter de skapar mer systemresurser frågor. För den sista orsaken dvs för avlägsnande ett virus du måste behöver ett bra-och effektiv antivirusprogram vilket kan eliminera alla skadliga poster från ditt systemet och registren, dock ett antivirusprogram vanligtvis inte är utformad för att reparera den fönstren korrupt register. Således den tillförlitlig registret renare utility erfordras.

För demontering alla de tusentals många korrupta registervärden såsom tomma nycklar, fil mappar path, klass-IDn, Interface, referenser teckensnitt och många andra liknande och oönskade objekt du behöver en tillförlitlig och en effektivt Registry Repair verktyg vilket verkligen kan ta bort denna stuff på ett säkert sätt från registret utan att påverka systemet och andra applikationer i datorn.

Det finns många registret renare verktyg tillgängliga online men inte alla av dem är mycket effektiva och tillförlitliga samt. De flesta av dem bevisar enbart för att vara den bästa men de verkligen inte hjälper mycket och de är ineffektiva. I det här fallet för att välja den bästa ena vad du kan göra är att använda rättegången version av programvaran för någon tid och observera resultatet av programvaran sedan bestämma någon ytterligare flyttning dvs för att köpa eller använder den.

Snabba upp din PC med den bästa PC-utility-program. Max Utilities är den mest uppdaterade och framgångsrika programvara utility som är speciellt utformad för att rengöra och reparera all den oönskade grejer från din datorn i ett effektivt sätt.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska