Ilmaiset Computer Advice

Puhdista tietokoneen rekisterin

Useimmat PC-käyttäjät eivät ole tietoisia joitakin sisäisen toiminnan heidän PC. Beyond fyysinen rakenne tietokoneen, mitä et voi tietää, että suoritus jokaisen komennon annat tietokoneeseen on apunaan tärkeä paikka kutsutaan arkisto.

Tämä on ydin tietokoneen koneen ja se viittaa usein suorittamisesta ohjelmia tietokoneeseen. Koska tämä paikka tietokoneellesi pelaa tärkeä rooli moitteettoman toiminnan tietokoneessa, sinun täytyy pitää se puhtaana aina.

Mikä on puhdistusaine Windows Registry?

Koska vaatteet pysyvät puhtaina pesuaineita, tietokoneen tietokantaan on oma puhdistusaine, joka auttaa pitämään sen ilmaiseksi ongelmia, jotka voivat keskeyttää tehtävän. Asiantuntijan suositus puhdistus tietokoneen tietokanta on rekisterin puhdistaja.

Kynnyksellä internet on tehnyt asioita paljon helpompaa. Niin, että voit pysyä toisessa maassa tai maanosassa ja käyttää palvelun tai tuotteen tarjoama tarjoaja toiseen paikkaan. Tämä pätee PC ohjelmat, kaikki sinun tarvitsee vain valita ohjelmiston valinta, tehdä online-maksun maksutapa merkitty myyjän (jonka pitäisi sisältää yhden käytettävissänne), ja sen jälkeen ladata Ohjelman suoraan kiinni järjestelmään. Yleensä sinulle annetaan numeronäppäintä, joka antaa sinulle pääsyn käyttää ohjelmaa.

Heti kun yhteys on muodostettu valinnastasi rekisterin puhdistaja, voit käynnistää ohjelman ja käyttää sitä skannata ja puhdistaa tietokoneen tietokantaan. Jos tämä segmentti Kirjoita koneen käy vioittunut tiedostoja ja muita virheellisiä merkintöjä, ohjelmisto tunnistaa kaikki poikkeavuudet prosessi skannauksen ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden puhdistaa tai korjata niitä. Lopussa prosessin, käynnistä tietokoneesi uudelleen ja tarkista onko se ajaa parantaa nopeutta. Tarkista myös, että yleinen tietokoneen suorituskykyä on parannettu.

Saat lisätietoja rekisterin puhdistaja, klikkaa resurssi ruutuun oikealla puolella.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska