Gratis Computer Advice

Rense datamaskinen registret

De fleste PC-brukere er ikke klar over noen indre funksjon av sin PC. Utover den fysiske strukturen av datamaskinen din, det du kanskje ikke vet er at henrettelsen av hver kommando du gir din personlige datamaskin er hjulpet av et viktig sted kjent som registret.

Dette er kjernen i datamaskinen din maskin, og det er referert ofte for gjennomføring av programmer på din PC. Siden denne plasseringen i PC-en spiller viktig rolle i riktig funksjon av datamaskinen, må du holde den ren alltid.

Hva er den rengjøringsmiddel for Windows-registret?

Som klærne holdes rent med vaskemidler, har PCens database sitt eget rengjøringsmiddel som bidrar til å holde den fri for problemer som kan forstyrre din oppgave. Ekspertenes anbefaling for rengjøring av database er registret renere.

Ankomsten av Internett har gjort ting mye enklere. Slik at du kan bo i et annet land eller kontinent og få tilgang til en tjeneste eller et produkt som tilbys av en leverandør på et annet sted. Dette er tilfelle med PC-programmer, alt du trenger å gjøre for å velge programmet du vil bruke, gjør en online betaling med betalingsmåten angitt av selger (som bør inkludere en til disposisjon), og deretter laste ned programmet rett inn på systemet ditt. Vanligvis vil du bli gitt en nummertast som gir deg tilgang til å bruke programmet.

Så snart du har fått tilgang deg for ditt valg registret renere, kan du bare starte programmet og bruke den til å skanne og rense PCen database. Hvis dette segmentet av datamaskinen din maskin holder ødelagte filer og andre ugyldige oppføringer, vil programvaren identifisere alle avvik i prosessen med skanning og tilbyr deg muligheten til å rengjøre eller reparere dem. På slutten av prosessen, starte datamaskinen systemet på nytt for å se om det vil kjøre på en forbedret hastighet. Sjekk også om den generelle ytelsen til PCen din har blitt forbedret.

Hvis du vil vite mer om registret rengjøringsmidler, klikk på ressurs-boksen på høyre side.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska