Gratis Computer Advice

Rens registreringsdatabasen og fremskynde din pc

Før vi selv forstår behovet, er det vigtigt at vide lidt om registreringsdatabasen. Så hvad er et register? Den indskrive fungerer som et depot, der holder alle oplysninger om de systemer og programmer konfiguration og indstillinger, så når du kører et program, det gør det lettere for operativsystemet at hente data fra registreringsdatabasen. Dybest set, er registre gemmes som hver selvstændig indgang, der bor kollektivt i registreringsdatabasen kendt som Windows registreringsdatabasen.

Ok, hvorfor du skal genere det?

Selvom registreringsdatabasen besidder vigtige indstillinger af dit system, er det også bliver tilstoppet af uønskede og forældede poster i registreringsdatabasen, som er stadigt voksende af dine hyppige PC kutymer. Alle disse junk indgange har en tendens til at gøre dit system ustabilt og reducere din PC ydeevne resulterer i langsom systemets hastighed.

Ikke alene det påvirker systemets hastighed, men også omfatter følgende:

Hyppig systemnedbrud
hyppig genstart
Kom blå skærm
System frysning
hardware fejl
Windows fejl

Forestil når dit system viser nogle af disse symptomer pludseligt, når du har et vigtigt arbejde at udføre på din PC. Vil det ikke være en frygtelig oplevelse? Det er, når du har brug for software som registreringsdatabasen rengøringsassistenter til at fastsætte dit system under sådanne forrygende omstændigheder.

Jeg havde en af ​​disse symptomer på hyppige genstart af mit system. Når jeg starter min pc, bliver det genstart for hver femten minutter. Jeg vidste ikke, at det kunne være symptomer på registreringsdatabasen problem så jeg scannet for virus og spyware, men det havde ikke nogen. Med ingen muligheder tilbage, jeg endelig prøvede registreringsdatabasen renere og fik fast dette problem. Nu kan jeg virkelig forstå behovet for registreringsdatabasen renere software.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska