Gratis Computer Advies

Schoon register en de snelheid van uw pc

Voordat we begrijpen de noodzaak, is het essentieel om een beetje over register kennen. Dus, wat is een register? Het register fungeert als een opslagplaats dat alle informatie over de systemen en programma configuratie en instellingen, zodat wanneer u een programma uit te voeren, het maakt het makkelijker voor het besturingssysteem om de gegevens uit het register te halen houdt. In principe zijn registers opgeslagen als elke onafhankelijke item dat collectief woont in het register bekend als het Windows-register.

Ok, waarom moet je er last van?

Hoewel register bevat belangrijke instellingen van uw systeem, maar ook verstopt raakt door ongewenste en verouderde registervermeldingen die ooit groeien door uw frequente PC gebruiksmogelijkheden. Al deze junk inzendingen hebben de neiging om je systeem onstabiel maken en vermindering van uw pc-prestaties resulteert in trage snelheid van het systeem.

Niet alleen het doet invloed snelheid van het systeem, maar ook omvat het volgende:

Frequent systeem crash
frequente rebooten
Getting blauw scherm
System bevriezing
hardware storingen
Windows-fouten

Stel je voor wanneer uw systeem toont een van deze symptomen plotseling wanneer u een belangrijk werk uit te voeren op uw pc. Zal het niet een vreselijke ervaring? Het is wanneer u software nodig zoals register cleaners om uw systeem te repareren onder zulke geweldige omstandigheden.

Ik had een van deze symptomen van frequente rebooten van mijn systeem. Wanneer ik start mijn pc, krijgt het rebooten voor elke vijftien minuten. Ik wist niet dat het kon zijn de symptomen van een probleem in het register dus, ik gescand op virussen en spyware, maar het had geen. Met geen opties over, eindelijk, ik probeerde register cleaner en werd dit probleem opgelost. Nu heb ik echt begrijpen de noodzaak van de register cleaner software.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska