Ilmaiset Computer Advice

Puhdista rekisterin ja nopeuttaa tietokoneen

Ennen kuin edes ymmärrä tarvetta, on tärkeää tietää hieman siitä rekisterin. Joten, mikä on rekisterin?Rekisteri toimii arkiston, joka sisältää kaikki tiedot järjestelmien ja ohjelmien konfigurointi ja asetukset niin, että aina kun käyttää mitä tahansa ohjelmaa, se helpottaa käyttöjärjestelmän hakea tietoja rekisteristä. Pohjimmiltaan, rekisterit tallennetaan kunkin itsenäisen merkintä, joka asuu yhdessä rekisterissä tunnetaan Windowsin rekisteriä.

Ok, miksi sinun täytyy vaivautua sen?

Vaikka rekisterin omistaa tärkeitä asetuksia järjestelmän, se myös tukkeutuu ei-toivottuja ja vanhentuneita rekisterimerkintöjä yhä kasvava teidän usein PC käyttötarkoituksissa. Kaikki nämä junk merkinnät on taipumus tehdä järjestelmän epävakaaksi ja vähentää tietokoneen suorituskykyä mikä hidastaa järjestelmän nopeutta.

Ei vain se vaikuttaa järjestelmän nopeutta, mutta myös seuraavat:

Usein järjestelmän kaatumisen
usein uudelleenkäynnistystä
Getting sininen näyttö
System jäädyttäminen
laitteiston toimintahäiriöistä
Windows virheitä

Kuvittele kun järjestelmä näyttää jokin näistä oireista yhtäkkiä, kun sinulla on tärkeä työ suorittaa tietokoneessa. Ei se kauhea kokemus? Se kun tarvitset ohjelmistoja, kuten rekisterin puhdistaja korjata järjestelmän tällaisissa loistava olosuhteissa.

Minulla oli yksi näistä oireista usein uudelleenkäynnistystä minun elimistö. Aina kun aloitan PC, se saa uudelleenkäynnistystä viittätoista minuuttia. En tiennyt, että se voisi olla oireita rekisterin ongelma on, niin tarkistetaan viruksista ja vakoiluohjelmista, mutta se ei ole mitään. Joilla ei ole vaihtoehtoja jäljellä, lopulta yritin rekisterin puhdistaja, mutta kiinteänä ongelma. Nyt olen todella ymmärtää tarvetta rekisterin puhdistaja ohjelmisto.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska