Gratis Computer Advice

Rense registeret og få fart på PC

Før vi selv forstår behovet, er det viktig å vite litt om registeret. Så, hva er et register? Det register fungerer som et depot som inneholder all informasjon om systemer og programmer konfigurasjon og innstillinger slik at når du kjører programmet, det gjør det lettere for operativsystemet for å hente data fra registret. I utgangspunktet er registre lagres som hver uavhengig oppføring som ligger samlet i registeret kjent som Windows-registret.

Ok, hvorfor du må bry det?

Selv om registeret inneholder viktige innstillinger av systemet, det også blir tilstoppet av uønskede og utdaterte registeroppføringer som stadig vokser med dine hyppige PC bruksområder. Alle disse junk oppføringer har en tendens til å gjøre systemet ustabilt og redusere ytelsen på PC resulterer i langsom system fart.

Ikke bare det påvirker systemet hastighet, men også inkluderer følgende:

Hyppig systemkrasj
hyppig omstart
Får blå skjerm
systemet fryser
hardware feil
Windows-feil

Tenk deg når systemet viser noen av disse symptomene plutselig når du har et viktig arbeid å utføre på PCen. Vil ikke det være en fryktelig opplevelse? Det er når du trenger programvare som registret rengjøringsmidler for å fikse systemet under slike kjempefint omstendigheter.

Jeg hadde en av disse symptomene på hyppig omstart av systemet. Når jeg starter min PC, det blir omstart for hver femten minutter. Jeg visste ikke at det kunne være symptomer på problemet registret så jeg skannet for virus og spyware, men det gjorde ikke noe. Med ingen alternativer igjen, endelig, jeg prøvde registret renere og fikk fast at problemet. Nå har jeg virkelig forstår behovet for registret renere programvare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska