Gratis Computer Råd

Rengör registret och snabba upp din dator

Innan vi ens förstår behovet, är det viktigt att veta lite om registret. Så, vad är ett register? Registret fungerar som ett arkiv som innehåller all information om de system och program konfiguration och inställningar så att när du kör något program, det gör det lättare för operativsystemet att hämta data från registret. I grunden är register lagras som varje självständigt inträde som bor kollektivt i registret kallas Windows-registret.

Ok, varför du måste bry det?

Även om registret innehåller viktiga inställningar för ditt system, även det blir igensatt av oönskade och föråldrade registerposter som någonsin växer med dina vanliga PC-användningar. Alla dessa skräp poster har en tendens att göra ditt system instabilt och minska datorns prestanda vilket resulterar i långsam systemets hastighet.

Inte bara det gör påverkar systemets hastighet, utan även följande:

Täta systemet kraschar
Frekvent omstart
Att få blå skärm
System frysning
maskinvarufel
Windows fel

Tänk dig när ditt system visar något av dessa symtom plötsligt när du har ett viktigt arbete att utföra på din dator. Blir det inte en fruktansvärd upplevelse? Det är när du behöver programvara som registret städare för att fixa ditt system under sådana fantastiska förhållanden.

Jag hade en av dessa symptom på frekventa omstarter av mitt system. När jag startar min dator, det blir omstart för varje kvart. Jag visste inte att det kunde vara symptom på problem i registret så, skannade jag för virus och spionprogram, men det har inte haft någon. Med ingen vänster alternativ, slutligen, försökte jag Registry Cleaner och fick fast det problemet. Nu förstår jag verkligen behovet av registret renare programvara.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska