Gratis Computer Advice

Ryd op i registreringsdatabasen med Max Utilities

Da jeg første gang stødte på registreringsdatabasen renere nytte Max Utilities og læse en gennemgang af det, jeg var ærligt talt skeptisk over for produktet. Var denne en fejl smarte fidus? Den person, skriver revisionen havde sagt, at IT-tech på arbejde havde anbefalet, at han prøve at bruge Max Utilities at korrigere sin PC træghed. Den tech havde sagt, at produktet var den bedste på markedet, og at det kan rengøre maskinen og gendanne den til den samme effektivitet som den dag den først kom ud af kassen.

Nå, påstande, som dette syntes lidt over toppen for mig, så jeg gik til Max Utilities download på deres hjemmeside for at prøve en testversion af registreringsdatabasen renere at se for mig, hvor godt det udføres. Filen, som var lige under tre megabyte, downloadet forholdsvis hurtigt. Så langt så godt, hva! Det installeret som en drøm uden problemer. Okay, så vidt jeg kunne lide, hvad jeg ser.

Når programmet åbnet, kontrolpanelet var let at læse og nem at bruge. Det fortalt dig præcist, hvad programmet ville gøre for din PC og gav dig knapper til at udføre hver funktion. Jeg er lidt en hands on slags person, når det kommer til denne slags ting, så jeg var interesseret i at se, hvordan det scannet. Sikker nok, da scanningen var færdig (det tog omkring to minutter) Max Utilities vises alle de ugyldige filer, så jeg kunne se, præcis hvilke filer blev fremhævet. På den måde kunne jeg bekræfte de ugyldige filer fra de gyldige filer. Jeg kunne virkelig godt lide denne funktion.

Max Utilities gennemgang af mit register afslørede i alt 420 fundne fejl, der spænder fra ActiveX, OLE og COM elementer til Tilføj / fjern Programmer poster og filtilknytningen poster. Mens testen programmet kun fast et par af disse, i det mindste vidste jeg, hvad der ellers behov fastsættelse. Når jeg sammenlignede dette til registreringsdatabasen renere var jeg bruger i øjeblikket, Max Utilities fandt en hel masse flere fejl i omtrent samme mængde tid. Ikke kun det, var det til $ 17 dollars billigere end min registreringsdatabasen renere! Hvilket er en industri førende. Gå figur!

Kan Max Utilities gøre jobbet? Satser du det kan. Og derudover, det kommer med fire ekstra funktioner, som nogle af de øverste mærke registreringsdatabasen rengøringsmidler ikke omfatter. Det har en fuld Registry Backup Utility, en Startup Program Manager, en Tilføj / fjern Program Manager, og en browser Helper Object Manager. Når alt er sagt og gjort, Max Utilities er en komplet register reparation værktøj, der er værd at pengene. Det vil give de store drenge i registreringsdatabasen rengøring industrien en reel køre for deres penge.

Tror du mig ikke? Jeg troede, du måske ikke. For en anden udtalelse fra dette register nytte, kan du gå her og læs en andens gennemgang af Max Utilities. Det er ikke så lysende som min gennemgang, men det stadig påpeger produktets stærke punkter. Se for dig selv!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska