Gratis Computer Advies

Opruimen register met Max Utilities

Toen ik voor het eerst kwam de registry cleaner nut Max Utilities en las een recensie van het, was ik eerlijk gezegd sceptisch over het product. Was dit een fout slimme oplichterij? De persoon die het schrijven van de recensie had gezegd dat de IT-tech op het werk had aanbevolen dat hij proberen met behulp Max Utilities naar zijn PC traagheid corrigeren. De tech had gezegd dat het product was de beste op de markt, en dat het geen machine kan schoonmaken en herstellen op dezelfde efficiency als de dag dat het eerste kwam uit de doos.

Nou, beweringen als deze leek een beetje over de top voor mij, dus ik ging naar de Max Utilities download op hun website om een ​​testversie van de registry cleaner proberen om te zien voor mezelf hoe goed het uitgevoerd. Het bestand, dat was iets minder dan drie megabyte, gedownload vrij snel. So far so good, eh! Het geïnstalleerd als een droom zonder enige problemen. Oke, zo ver ben ik houden van wat ik zie.

Wanneer het programma opende, het bedieningspaneel was makkelijk te lezen en makkelijk te gebruiken. Het verteld je precies wat het programma voor je PC zou doen en gaf je knoppen om elke functie uit te voeren. Ik ben nogal een hands on soort persoon als het gaat om dit soort dingen, dus ik was benieuwd hoe het gescand. En ja hoor, toen de scan klaar was (het duurde ongeveer twee minuten) Max Utilities weergegeven van alle ongeldige bestanden, zodat ik kon zien alleen welke bestanden wordt uitgekozen. Op die manier kon ik de ongeldige bestanden van de geldige bestanden te bevestigen. Ik hield echt van die functie.

Max Utilities's review van mijn register onthulden totaal 420 fouten gevonden, variërend van ActiveX, OLE en COM items naar Add / Remove Program items en File Association items. Terwijl het testprogramma alleen vaste een paar van deze, ik wist tenminste wat bevestiging nodig. Toen ik dit in vergelijking met de registry cleaner was ik momenteel gebruik, Max Utilities vond een heleboel meer fouten in ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd. Niet alleen dat, het was $ 17 dollar goedkoper dan mijn registry cleaner! Dat is een marktleider. Ga figuur!

Kan Max Utilities het werk doen? Reken het kan. En bovendien, het wordt geleverd met vier extra functies die een deel van het topmerk register cleaners zijn exclusief. Het heeft een Full Register Backup Utility, een Startup Program Manager, een Add / Remove Program Manager, en een Browser Helper Object Manager. Als alles is gezegd en gedaan, Max Utilities is een compleet register reparatie programma dat zeker het geld waard is. Het zal de grote jongens in het register schoonmaken industrie een echte run voor hun geld te geven.

Geloof je me niet? Ik dacht dat u misschien niet. Voor een ander advies van dit register nut, kunt u hier gaan en lees andermans review van Max Utilities. Het is niet zo gloeiend als mijn recensie, maar het wijst nog steeds uit van het product sterke punten. Zie voor jezelf!



Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska