Ilmaiset Computer Advice

Puhdistaa rekisterin kanssa Max Utilities

Kun ensimmäisen kerran törmäsin rekisterin puhdistaja apuohjelma Max Utilities ja lukea uudelleen se, olin rehellisesti skeptinen tuotteen. Oliko tämä virhe fiksu huijaus? Henkilö kirjoittaa tarkastelu oli sanonut, että IT-teknologian työssä oli suositellut, että hän kokeile Max Utilities korjata hänen tietokoneen hitaus. Tech oli sanonut, että tuote oli markkinoiden paras, ja että se voisi puhdistaa kaikki koneen ja palauttaa sen yhtä tehokkaasti kuin päivä se ensin tuli ulos laatikosta.

No, väittää, kuten tämä tuntui hieman päälle minulle, joten menin Max Utilities ladata niiden verkkosivuilla yrittää testiversio rekisterin puhdistaja itse nähdä, kuinka hyvin se menestyi. Tiedosto, mikä oli vajaat kolme megatavua, ladata melko nopeasti. Hyvä niin, eh! Se asentaa kuin unelma ilman mitään ongelmia. Okei, toistaiseksi olen mieltynyt mitä näen.

Kun ohjelma avattu, ohjauspaneeli on helppo lukea ja helppo käyttää. Se kertoi teille, mitä ohjelma tekisi tietokoneen ja antoi sinulle painikkeita suorittaa kunkin tehtävän. Olen sellainen kädet sellainen henkilö, kun se tulee tällaista asiaa, joten olin kiinnostunut näkemään, miten se skannataan. Tosiaan, kun skannaus on valmis (kesti noin kaksi minuuttia) Max Utilities näkyviin kaikki kelpaa tiedostoja, jotta voisin nähdä, mitkä tiedostot erikseen mainita. Näin voisin vahvistaa kelpaa tiedostoja voimassa tiedostoja. En todellakaan halunnut, että ominaisuus.

Max Utilities katsaus minun rekisterin paljastui yhteensä 420 virheitä löytyy aina ActiveX, OLE-ja COM kohteita Lisää / poista sovellus kohteita ja tiedosto yhdistys kohteita. Vaikka testiohjelma kiinteä vain muutamia näistä, ainakin tiesin mitä muuta tarvitaan vahvistamista. Kun vertasin tätä rekisterin puhdistaja olin tällä hetkellä käytössä, Max Utilities löytyi paljon enemmän virheitä noin saman verran aikaa. Paitsi, että se oli 17 dollaria dollaria halvempi kuin minun rekisterin puhdistaja! Joka on alan johtava. Mene kuva!

Voiko Max Utilities tehdä työtä? Varmasti se voi. Ja lisäksi se on varustettu neljällä lisäominaisuuksia, että jotkut alkuun tuotemerkin rekisterin puhdistaja ei sisälly. Se on Full Registry Varmuuskopiointi, Startup Program Manager, Lisää / poista Program Manager, ja Browser Helper Object Manager. Kun kaikki on sanottu ja tehty, Max Utilities on yksi täydellinen rekisterin korjaus-apuohjelma, joka on hyvin arvoinen rahaa. Se antaa isot pojat rekisterin siivous alan todellinen ajaa heidän rahojaan.

Älä usko minua? Luulin et ehkä. Toisen lausunnon tämän rekisterin apuohjelma, voit mennä tänne ja lukea jonkun toisen katsaus Max Utilities. Se ei ole niin hehkuva kuin minun tarkistaa, mutta silti huomauttaa tuotteen vahvuuksia. Katso itse!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska