Gratis Computer Advice

Rydde opp i registeret med Max Utilities

Når jeg først kom over registret renere verktøyet Max Utilities og lese en anmeldelse av det, var jeg ærlig skeptiske til produktet. Var dette en feil smart scam? Personen skriver anmeldelsen hadde sagt at IT-tech på jobben hadde anbefalt at han prøver å bruke Max Utilities å korrigere sin PC treghet. Tech hadde sagt at produktet var den beste på markedet, og at det kunne rense maskinen og gjenopprette det på den samme effektivitet som den dagen først det kom ut av boksen.

Vel, virket påstander som dette litt over toppen for meg, så jeg gikk til Max Utilities nedlasting på deres hjemmeside for å prøve en testversjon av registret renere å se for meg hvor godt det utført. Filen, som var i underkant av tre megabyte, lastet ned ganske raskt. Så langt så bra, eh! Det installeres som en drøm uten problemer. Ok, så langt jeg er fornøyd med det jeg ser.

Når programmet åpnes opp, ble kontrollpanelet lett å lese og lett å bruke. Det fortalte deg nøyaktig hva programmet ville gjøre for din PC og ga deg for å utføre hver funksjon. Jeg er litt en hands på slags person når det kommer til denne typen ting, så jeg var interessert i å se hvordan det skannes. Sikker nok, når skanningen var ferdig (det tok ca to minutter) Max Utilities vises alle ugyldige filer så jeg kunne se akkurat hvilke filer som ble blinket ut. På den måten kunne jeg bekrefte ugyldige filer fra de gyldige filer. Jeg likte den funksjonen.

Max Utilities gjennomgang av registeret mitt avdekket totalt 420 feil funnet, alt fra ActiveX, OLE og COM-objekter til Legg til / fjern programmer elementer og File Association elementer. Mens testprogrammet bare fikset noen av disse, i det minste visste jeg hva annet nødvendig å fikse. Når jeg sammenlignet dette i registret renere jeg bruker for øyeblikket, fant Max Utilities en hel masse flere feil i omtrent samme tidsperiode. Ikke bare det, var det $ 17 dollar billigere enn min registret renere! Som er en industrileder. Gå tallet!

Kan Max Utilities gjøre jobben? Du vedder på at det kan. Og i tillegg kommer den med fire ekstra funksjoner som noen av de beste merkevaren registret rengjøringsmidler ikke inkludere. Den har en Full Registry Backup Utility, en Startup Program Manager, en Legg til / fjern Program Manager, og en Browser Helper Object Manager. Når alt er sagt og gjort, er Max Utilities en komplett register reparasjon verktøy som er vel verdt pengene. Det vil gi de store gutta i registret rengjøring industrien en reell kjøre for sine penger.

Tror du meg ikke? Jeg trodde du kanskje ikke. For en annen oppfatning av dette registret verktøyet, kan du gå hit og lese andres gjennomgang av Max Utilities. Det er ikke så glødende som min anmeldelse, men det fortsatt påpeker produktets sterke poeng. Se selv!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska