Gratis Computer Råd

Städa upp registret med Max Utilities

När jag först kom över registret renare verktyg Max Utilities och läsa en recension av det, var jag uppriktigt sagt skeptisk till produkten. Var detta ett fel smarta bluff? Den person som skriver översynen hade sagt att IT-tech på jobbet hade rekommenderat att han försöker använda Max Utilities att korrigera sin dators tröghet. Den tech hade sagt att produkten var den bästa på marknaden, och att det kunde rensa någon maskin och återställa det till samma effektivitet som den dag den först kom ut ur lådan.

Tja, verkade påståenden som detta lite over the top för mig, så jag gick till Max Utilities nedladdning på deras hemsida för att prova en testversion av registret renare för att se själv hur bra det utförs. Filen, som var knappt tre megabyte, hämtade ganska snabbt. Så långt så bra, va! Det installeras som en dröm utan problem. Okej, så långt jag gillar vad jag ser.

När programmet öppnas upp, var kontrollpanelen lätt att läsa och lätt att använda. Det berättade du exakt vad programmet skulle göra för din dator och gav dig för att utföra varje funktion. Jag är typ av en praktisk slags person när det kommer till sådana här saker, så jag var intresserad av att se hur det skannas. Visst nog, när genomsökningen var klar (det tog ungefär två minuter) Max Utilities visas alla ogiltiga filer så jag kunde se precis vilka filer var som pekas ut. På så sätt kunde jag bekräfta ogiltiga filer från de giltiga filer. Jag gillade verkligen den funktionen.

Max Utilities granskning av mitt register visar totalt 420 funna fel, allt från ActiveX, OLE och COM objekt till Lägg till / ta bort program poster och fil objekt Association. Medan testprogrammet bara fast ett fåtal av dessa, åtminstone jag visste vad som behövs för fastställande. När jag jämförde denna till registret renare Jag var närvarande använder, hittade Max Utilities en hel del fler fel i ungefär samma mängd tid. Inte bara det, det var $ 17 dollar billigare än mitt register renare! Vilket är en branschledare. Gå figur!

Kan Max Utilities göra jobbet? Du satsar det kan. Och dessutom kommer det med fyra extra funktioner som en del av de bästa städare märket registret inte omfattar. Den har en full Utility Registry Backup, en Startup Program Manager, en Lägg till / Ta bort Program Manager, och ett Browser Helper Object Manager. När allt är sagt och gjort, är Max Utilities ett komplett register reparera verktyg som är väl värt pengarna. Det kommer att ge de stora pojkarna i registret städbranschen en riktig kör för sina pengar.

Tror du mig inte? Jag trodde att du kanske inte. För en annan åsikt om detta register verktyg, kan du gå hit och läsa någon annans översyn av Max Utilities. Det är inte så lysande som min recension, men det ändå påpekar produktens starka punkter. Se själv!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska