Ilmaiset Computer Advice

Miksi tietokone jäädyttämisestä?

Jos tietokone tai kannettava tietokone on jäädyttäminen aika ajoin, sinun täytyy löytää se niin turhauttavaa, varsinkin jos sinulla on tärkeä työ loppuun kiire.

Kysyt kysymyksen. "Miksi tietokone ei pidä minusta?"

On erityisiä syitä, miksi tämä ei tapahdu ja voit olla iloinen tietää, että on olemassa myös ratkaisu tämän kiusallisen ongelman.

Jotkut eri syistä ovat:

1) Olet luultavasti yrittävät ajaa liikaa ohjelmia samaan aikaan. Kaikki tietokoneet, PC tai kannettavissa tietokoneissa on rajoitettu määrä ohjelmia, joita voidaan käyttää samanaikaisesti.

Se syö järjestelmän resursseja, joten paras ratkaisu on yrittää pitää ne mahdollisimman pieninä.

2.) Monet meistä vain sammuttaa meidän kone painamalla virtakytkintä. Tämä voi todella johtaa puuttuu tai on vioittunut tiedostoja rekisterissä.

Näin jäädyttäminen järjestelmän tapahtuu ja joissakin tapauksissa järjestelmä voi kaatua.

3.) Toinen syy ongelmaan on, että on hyvin vähän tai joissain tapauksissa ole tilaa kiintolevyllä.

Lähes kaikki käyttöjärjestelmät vaativat jonkin verran vapaata tilaa, jotta ohjelmia tai sovelluksia toimimaan. Jos ei sitten jäädyttämistä käyttöjärjestelmän tapahtuu.

4.) Toinen syy voi olla, että tietokone on saanut tartunnan virus. Jos tämä on tapahtunut suosittelemme laatu rekisterin puhdistaja kuten Max Utilities.

5.) Monet ihmiset eivät tiedä tästä syystä. Se päivittää ohjelmiston omalle koneelle. Valitettavasti jotkut päivitykset eivät oikeastaan ​​ole yhteensopivia, ja tämä voi johtaa antaa kuten vioittunut tai puuttuu tiedostoja, jotka puolestaan ​​voivat jäätyä järjestelmän.

Kokeile ja katso ohjelma ennen kuin asennat mitään tulevia päivityksiä.

Toivon, että tämä on antanut sinulle tarvittavat tiedot syistä miksi tietokone jäädyttäminen. Useimmat tietokoneen käyttäjät eivät ole tietoisia merkityksestä tietokoneen rekisterin kunnes näitä yhteisiä ongelmia, kuten järjestelmän jäädyttämistä syntyy.

On erittäin tärkeää, että valitset laatu rekisterin puhdistaja, joka on helppokäyttöinen ja voit vapauttaa kartoittaa korostaa asiaa ongelmia koneen.

Max Utilities on helppo käyttää ja ei vaadi sinua olemaan tietokone asiantuntija voidakseen käyttää ohjelmistoa. Se on laatutuote perustettu ja hyvämaineinen yritys.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska