Gratis Computer Advice

Hvordan din computer Windows registreringsdatabasen værker?

Windows-registreringsdatabasen er kernen i din computer, det nærer oplysninger, der kræves for at konfigurere systemet for en eller flere brugere, og hardware-enheder. Windows-registreringsdatabasen på din computer består af oplysninger, der er refereres ofte under drift som installation af programmer på din computer, profiler til forskellige brugere, er det hardware, der er fundet på computeren, og de havne, der er i brug.

Registreringsdatabasen er et vigtigt segment af Windows, hvis det er beskadiget, kan hele systemet blive beskadiget og kan ikke bruges igen. For dette problem skal løses, vil du kræve at rense registreringsdatabasen af ​​overflødige poster og få din pc optimeret.

Hvorfor du har brug for en registreringsdatabasen renere

Registreringsdatabasen er en guldgrube for oplysninger om en pc konfiguration. Denne lagerplads på din pc vokser hurtigt som Windows bliver brugt, og i den proces, det tiltrækker forældede og overflødige informationer og bliver rodet og fragmenteret med tiden. Da dette sker hele udførelsen af ​​PC vil være retarderet og en masse andre software problemer vil blive oplevet.

Med en registreringsdatabasen renere, kan du udføre en sikker rengøring og reparation af databasen på din computer blot ved få klik med musen. De almindeligste årsager til Windows 'langsom ydeevne, fejlmeddelelser og nedbrud kan nemt blive behandlet med en god registreringsdatabasen renere.

Softwaren vil foretage en komplet analyse af de poster i registreringsdatabasen med en trussel niveauer, og tilbyde dig rengøring option efterfølgende. Der er også sikker back up i reparation processen, så du kan vende tilbage foretagne ændringer, hvis du ønsker at gøre det.

Tilpasset scanning er en af ​​de store funktioner i PC-værktøjer, der giver dig vælge, hvad der skal scannes, og hvad der ikke skal scannes. I stedet for automatisk scanning af hele computeren systemet, giver den brugerdefinerede scanning, du mulighed for at scanne kun dele af den indskrive du vælger hvorfor udelade resten indtil det tidspunkt ønsket af dig. Nogle af de programmer, der også kommer med kundesupport funktioner til at hjælpe dig, når du sidder fast på vejen og har brug for hjælp.

I alt er registreringsdatabasen renere den bedste pc-værktøj til at optimere hastigheden på din pc og forbedre den generelle ydeevne af din computer system.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska