Gratis Computer Advies

Hoe uw computer Windows-register werkt?

Het Windows-register is de kern van de computer, het herbergt informatie die nodig is om het systeem te configureren voor een of meerdere gebruikers, en hardware-apparaten. Het Windows-register van uw computer bestaat uit informatie die vaak wordt verwezen tijdens de operatie zoals de installatie van applicaties op uw computer, profielen voor verschillende gebruikers, de hardware die wordt gevonden op de computer en de poorten die in gebruik zijn.

Het register is een belangrijk segment van Windows, als het beschadigd is, kan het hele systeem worden beschadigd en kunnen niet meer bruikbaar zijn. Voor dit probleem moet worden opgelost, zal je nodig hebt om het register van overbodige entries schoon en krijg je pc geoptimaliseerd.

Waarom u een register cleaner nodig

Het register is een opslagplaats voor informatie over de configuratie van een pc. Deze opslag locatie van uw PC groeit snel als Windows wordt gebruikt, in het proces, het trekt verouderde en overbodige informatie en wordt volgestopt en versplinterd met het verstrijken van de tijd. Als dit gebeurt de gehele werking van de PC zal worden vertraagd en een heleboel andere software problemen zullen worden ervaren.

Met een register cleaner, kunt u het uitvoeren van een veilige reiniging en reparatie van de database van uw computer alleen door enkele muisklikken. De meest voorkomende oorzaken van trage prestaties Windows ', foutmeldingen en crashes kan gemakkelijk worden behandeld met een goede registry cleaner.

De software zal uitvoeren volledige analyse van de registervermeldingen met de dreiging niveaus en bieden u het schoonmaken optie later. Er is ook een veilige back-up in de reparatie proces, zodat u wijzigingen ongedaan kunt maken als u dat wenst te doen.

Aangepaste scan is een van de grote kenmerken van de PC-tools die u kiest wat u wilt scannen en wat niet te scannen. In plaats van automatisch scannen van het hele computersysteem, de aangepaste scan geeft u de mogelijkheid om alleen de segmenten van het register u kiest waarom het weglaten van de rest tot het moment dat door u gewenste scannen. Een deel van de programma's komen ook met customer support functies om u te helpen wanneer je vast zit op de weg en hulp nodig hebben.

In alle, Registry Cleaner is de beste PC-tool voor het optimaliseren van de snelheid van uw pc en het verbeteren van de algemene prestaties van uw computersysteem.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska