Ilmaiset Computer Advice

Miten tietokone Windowsin rekisterin toimii?

Windowsin rekisterissä on keskeinen tietokoneen, siinä piilee määrittämiseen tarvittavat tiedot järjestelmän yhden tai useita käyttäjiä, ja laitteita. Windowsin rekisterin tietokoneen koostuu tiedon, johon viitataan usein käytön aikana, kuten sovellusten asentamisen tietokoneeseen, profiileja eri käyttäjille, laitteisto, joka löytyy tietokoneen ja portit ovat käytössä.

Rekisterin on tärkeä osa Windows, jos sitä on vaurioitunut, koko järjestelmä voi olla vioittunut ja ei ehkä voi käyttää uudelleen. Tämän kysymyksen ratkaisemiseksi, sinun tarvitse puhdistaa rekisterin tarpeeton merkinnät ja saada tietokoneen optimoitu.

Miksi tarvitset rekisterin puhdistaja

Rekisterin on varasto tietoja tietokoneen kokoonpanosta. Tämä tallennuspaikka tietokoneen kasvaa nopeasti Windows käytetään; prosessissa, se houkuttelee vanhentuneita ja tarpeettomia tietoja ja tulee sotkuinen ja hajanainen ajan myötä. Kun tämä tapahtuu koko toiminta PC liike hidastuu ja paljon muita ohjelmisto-ongelmia on kokenut.

Kanssa rekisterin puhdistaja, voit suorittaa turvallisen puhdistus ja korjaus tietokanta tietokoneen vain muutamalla hiiren klikkauksella. Yleisiä syitä Windowsin hidas suorituskyky, virheilmoitukset ja kaatuu helposti käsitellä hyvä arkisto siivooja.

Ohjelmisto tekee täydellisen analyysin rekisterimerkinnät kanssa tasojen ja tarjota sinulle puhdistus vaihtoehto myöhemmin. On myös turvallinen varmuuskopioida korjauksen jotta voit palata muutoksia, jos haluat tehdä niin.

Mukautettu tarkistus on yksi hienoja ominaisuuksia PC-työkalut, joiden avulla voit valita, mitä tarkistetaan ja mitä ei skannata. Sen sijaan automaattinen skannaus koko tietokonejärjestelmä, custom scan antaa sinulle mahdollisuuden skannata vain osa-arkisto valitset miksi jätetään pois loput asti aikaa haluamaan sinua. Jotkin ohjelmat myös tulevat asiakastuen ominaisuuksia, jotka auttavat sinua, kun olet juuttunut matkalla ja tarvitsevat apua.

Kaikkiaan Registry Cleaner on paras PC optimointiin nopeuden tietokoneen ja parantaa yleistä tietokoneen suorituskykyä järjestelmän.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska