Gratis Computer Advice

Hvordan gjør datamaskinen Windows-registret arbeid?

Windows-registeret er kjernen i datamaskinen, havner den informasjon som er nødvendig for å konfigurere systemet for én eller flere brukere, og maskinvareenheter. Windows-registret på datamaskinen består av informasjon som er referert ofte under drift som installasjon av programmer på datamaskinen, profiler for ulike brukere, er maskinvaren som er funnet på datamaskinen og hvilke porter som er i bruk.

Registeret er en viktig del av Windows, hvis den er skadet, kan hele systemet bli ødelagt og kan ikke brukes igjen. For dette problemet skal løses, vil du trenger for å rense registeret av overflødige oppføringer og få PC optimalisert.

Hvorfor du trenger en registret renere

Det register er et lagerhus for informasjon om en PC konfigurasjon. Dette lagringssted på PC-en vokser raskt som Windows brukes, i prosessen, tiltrekker det foreldet og overflødig informasjon og blir rotete og fragmentert med passering av tid. Ettersom dette skjer hele ytelsen på PC vil være tilbakestående og en rekke andre software problemer vil oppleves.

Med et register renere, kan du utføre en sikker rengjøring og reparasjon av databasen på datamaskinen din bare ved noen få museklikk. De vanligste årsakene til Windows 'treg ytelse, feilmeldinger og krasj kan enkelt behandles med et godt register renere.

Programvaren vil gjennomføre fullstendig analyse av registeroppføringer med trusselen nivåer og tilby deg rengjøring opsjon på senere. Det er også trygt tilbake opp i reparasjonsprosessen, slik at du kan gå tilbake endringer hvis du ønsker det.

Egendefinert skanning er en av de store funksjonene i PC-verktøy som lar deg velge hva du skal skanne og hva som ikke skal skanne. I stedet for automatisk skanning av hele datasystemet, gir det tilpassede søket du muligheten til å skanne bare de deler av registeret du velger hvorfor la ut resten til den tiden ønsket av deg. Noen av programmene har også kommet med kundestøtte funksjoner for å hjelpe deg når du står fast på veien og trenger hjelp.

I alt er registret renere den beste PC-verktøy for å optimalisere hastigheten på din PC og forbedre den generelle ytelsen til datasystemet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska