Gratis Computer Råd

Hur fungerar din dator Windows-registret arbete?

Windows-registret är kärnan i datorn, har kommittén information som krävs för att konfigurera systemet för en eller flera användare, och maskinvaruenheter. Den Windows-registret i datorn består av information som refereras ofta under drift som installation av program på datorn, profiler för olika användare, hårdvaran som finns på datorn och vilka portar som används.

Registret är en viktig del av Windows, om den är skadad, kan hela systemet vara skadad och inte kan användas igen. För denna fråga som måste lösas, kommer du behöver för att rensa registret av överflödiga poster och få datorn optimeras.

Varför du behöver ett register renare

Registret är ett magasin för information om en dators konfiguration. Denna lagringsplats på datorn växer snabbt som Windows används, i processen, lockar till sig föråldrad och överflödig information och blir rörigt och splittrat med tidens gång. När detta händer hela datorns prestanda kommer att vara efterbliven och en hel del andra problem med programvara kommer att upplevas.

Med ett register renare, kan du utföra en säker rengöring och reparation av databasen i din dator bara genom några få musklick. De vanligaste orsakerna till Windows "långsam prestanda, felmeddelanden och krascher kan lätt behandlas med ett bra register renare.

Programvaran kommer att göra en komplett analys av de registerposter med hot nivåer och ger dig rengöring alternativ senare. Det är också säkert tillbaka upp i reparationen så att du kan återställa gjorda ändringar om du så önskar.

Anpassad genomsökning är en av de stora dragen i PC-verktyg som låter dig välja vad som ska genomsökas och vad man inte ska skanna. Istället för automatisk scanning av hela datorsystemet, ger den anpassade genomsökning du möjlighet att skanna bara de delar av registret du väljer varför lämnar ut resten till den tid som önskas av dig. Några av programmen kommer också med funktioner kundsupport för att hjälpa dig när du har fastnat på vägen och behöver hjälp.

I allt är registret renare det bästa PC-verktyg för att optimera hastigheten på din dator och förbättra den allmänna prestandan i din dator.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska