Gratis Computer Advice

Hvad gør man, når din computer går ned?

Hvad gør man, når din computer går ned ofte det spørgsmål, vi spørger os selv, når du arbejder lykkeligt og pludselig computeren er ikke længere arbejder.

Kunne det være en virus, en forkælet windows system, en malware, spændingsbølge, konflikten i drivere eller maskinen er løbet tør for hukommelse? Det kunne være en af ​​dem, men det er meget svært at regne ud, hvad det er, når processoren ikke fungerer. Kom godt i en top kvalitet registreringsdatabasen renere software kan hjælpe med at løse dette problem på PC hurtigt.

Den første ting, man skal gøre, er at genstarte maskinen. Der er forskellige måder at genstarte systemet. Den første bløde metode er at trykke Ctrl, Alt og Delete tasterne på samme tid. Tryk på disse taster og vente og se, om det genstarter. Det skal reagere, hvis det reagerer på tastaturet. Denne metode er den sikreste, da det ikke lade computeren til at ødelægge vinduer indskrive eller anden software. Den eneste ulempe er, at du vil miste de gemte data.

En anden metode til at genstarte maskinen er at bruge afbryderknappen til at lukke ned. Dens en ligetil metode, der kan resultere i beskadigelse af Windows og noget software. Processen er enkel og det kræver kun en til at presse ned maskinens afbryderknappen. Når computeren er slukket, og derefter genstarte det. Dette kan medføre, at vinduerne fil registreringsdatabasen for at blive skadet, og også enhver ikke-gemte data går tabt.

Den sidste metode er at dræbe strømmen metoden. Dette er den mindst ønskelige måde at genstarte systemet. Dette er fordi det kan beskadige processorer software eller hardware. Når man er meget omhyggelig, det reducerer risikoen for beskadigelse af harddisken.

Når du tænder for computeren, er det tid til at starte op Windows indstillinger. Så snart maskinerne begynder at genstart, skal du trykke på F8-tasten på tastaturet. Det er tid nu til at reparere processoren. Hvis det er første gang at starte systemet, så kan du vælge "Start Windows normalt" valgmulighed. Hvis ikke, så prøv den sidst kendte gode konfiguration. Dette vil være en opfølgning fra sidste vellykket start af Windows. Der er ingen skader på software eller til chaufførerne.

En anden mulighed er at forsøge at starte den Windows vha. sikkert netværk tilstand. Denne tilstand bruger nogle driver og enheder i systemet. Den vigtigste rolle for at bruge den sikre metode er at oprette forbindelse til internettet og derefter bruge systemgendannelse. Hvis det begynder at genstarte og forbindelsen er etableret, så skal du straks bruge en online brik til at identificere, hvis nogen malware er ansvarlig for.

Mens strukturen er fejlsikret tilstand, ved hjælp af Systemgendannelse er det næste bedste skridt. Den "systemgendannelse"-funktionen regel sparer alle tidligere Windows registreringsdatabasen i tilfælde af eventuelle happenings på din processor. Forudsat du tillade gendannelsen systemet gemme alle de registreringsdatabasen versioner, kan de nemt genindlæses og maskinen begynder at arbejde igen.

Man kan også prøve at bruge Windows reparation mulighed, der er normalt på de avancerede startindstillinger. Det anbefales også, at man starter via antivirus-systemet. Hvis alle muligheder ikke virker, så bør du konsultere en professionel. Jeg personligt formået at rydde op i min computer ved at hente høj kvalitet registreringsdatabasen renere software og vil varmt anbefale det.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska