Gratis Computer Advies

Wat te doen wanneer je computer crasht?

Wat te doen wanneer je computer crasht is vaak de vraag die wij vragen onszelf, nadat u zijn gelukkig en alle werkende van een plotselinge de computer wordt niet langer werkt.

Zou het kunnen zijn een virus, een bedorven Windows-systeem, een malware, stroomstoot, conflict van de drivers of de machine heeft onvoldoende geheugen? Het zou kunnen zijn een van die maar het is zeer moeilijk om te erachter te komen wat het is wanneer de processor niet wordt functioneert. Het krijgen van een top kwaliteit registry cleaner software kan helpen dit probleem op te lossen op de PC snel.

Het eerste ding dat men moet doen is reboot de machine. Er zijn verschillende manieren om het systeem te herstarten. De eerste zachte methode is het drukken Control, Alt en Delete toetsen tegelijkertijd. Druk op deze toetsen en afwachten of hij opnieuw is opgestart. Het moet reageren als deze reageert op het toetsenbord. Deze methode is de veiligste omdat het niet toestaan ​​dat de computer aan het Windows-register of andere software bederven. Het enige nadeel is dat je de niet-opgeslagen gegevens verliest.

Een andere methode voor het opnieuw opstarten van de machine met behulp van de knop af te sluiten. Het is een rechttoe rechtaan methode die kan leiden tot de schade van Windows en sommige software. Het proces is eenvoudig en het vereist slechts een naar beneden te duwen uit-knop van de machine. Nadat de computer is uitgeschakeld, start het programma opnieuw. Dit kan leiden tot het Windows-bestand register te worden geschaad en ook alle niet-opgeslagen gegevens verloren gaan.

De laatste methode is het doden van de kracht-methode. Dit is de minst wenselijke manier om het systeem te herstarten. Dit is omdat het kan de processors software of hardware beschadigen. Wanneer men is heel voorzichtig, het vermindert het risico op beschadiging de harde schijf.

Wanneer u de computer aanzet, is het tijd om op te starten van de Windows-opties. Zodra de machines begint rebooten van, tikt u op de F8 toets op het toetsenbord. Dit is nu tijd om de processor te repareren. Indien dat is de eerste keer om het systeem te booten, dan kun je kiezen de optie "start windows normaal". Zo niet, probeer dan de laatste bekende juiste configuratie. Dit zal zijn een follow-up vanaf het laatste succesvolle start van Windows. Er is geen schade aan de software of om de drivers.

Een andere optie wordt probeert om het Windows-met behulp van veilige netwerkkoppeling modus booten. Deze modus maakt gebruik van sommige bestuurder en apparaten van het-systeem. De belangrijkste rol van het gebruik van de veilige methode is om verbinding met het internet en gebruik vervolgens het systeem te herstellen. Als het begint om te rebooten en de-verbinding tot stand is gebracht, dan moet u onmiddellijk gebruik van een online checker om te identificeren indien eventuele malware is verantwoordelijk is.

Hoewel de structuur is op de veilige modus, met behulp van het systeem te herstellen is de volgende beste stap. Het "-systeem te herstellen" functie slaat meestal elke eerdere Windows-register in geval van eventuele happenings op uw processor. Op voorwaarde u toestaan ​​dat het restore systeem om alle de register te versies te slaan, kunnen ze gemakkelijk opnieuw worden geladen en de machine begint opnieuw werkend.

Men kan ook proberen met behulp van ramen reparatie optie die is meestal op de geavanceerde boot opties. Ook wordt aanbevolen dat men laarzen uit het antivirus systeem. Als alle opties niet werken, dan moet je een andere deskundige. Ik persoonlijk geslaagd om schoon te maken mijn computer door het downloaden van hoge kwaliteit registry cleaner software en zou het iedereen aanraden.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska