Ilmaiset Computer Advice

Mitä tehdä, kun teidän tietokone kaatuu?

Mitä tehdä, kun tietokone kaatuu on usein kysymys, että kysymme itseltämme, kun olet työskennellyt iloisesti ja yhtäkkiä tietokone ei enää toimi.

Voisiko se olla virus, hemmoteltu Windows-järjestelmän, haittaohjelmat, virtapiikin, konfliktien kuljettajista tai koneen muisti loppuu? Se voisi olla yksi niistä, mutta se on erittäin vaikea selvittää, mitä se on, kun prosessori ei toimi. Getting huippulaatua rekisterin puhdistaja ohjelmisto voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman PC nopeasti.

Ensimmäinen asia,, että yksi pitäisi tehdä, on käynnistä kone. On olemassa erilaisia ​​tapoja käynnistää järjestelmän. Ensimmäisen pehmeän menetelmää painamalla Control, Alt ja Delete samanaikaisesti. Näillä näppäimillä ja odottaa ja katsoa, ​​jos se käynnistyy uudelleen. Se tulisi reagoida, kun se reagoi näppäimistöllä. Tämä menetelmä on turvallisimmalta ratkaisulta se ei salli tietokonetta pilata Windowsin rekisterin tai muita ohjelmistoja. Ainoa haitta on, että menetät tallentamattomat tiedot.

Toinen menetelmä of koneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä on käyttäen valta-painikkeen sammuttamaan. Sen suoraviivainen menetelmä, joka voi aiheuttaa vahinkoa Windows-ja joitakin ohjelmia. Prosessi on yksinkertainen, ja se vaatii vain yhden alaspäin laitteen virtapainiketta. Kun tietokone on sammutettu, käynnistä se uudelleen. Tämä voi aiheuttaa Windows-tiedoston rekisterin loukataan ja kaikki tallentamattomat tiedot menetetään.

Jälkimmäinen menetelmä on tappaa valtaa menetelmällä. Tämä on vähiten toivottavaa tapa käynnistää järjestelmän uudelleen. Tämä johtuu siitä, että se voi vahingoittaa prosessoria ohjelmistoja tai laitteita. Kun yksi on hyvin varovainen, se vähentää riskiä vahingoittaa kiintolevylle.

Kun käynnistät tietokoneen, on aika käynnistyä Windows vaihtoehtoja. Heti kun koneita alkaa uudelleenkäynnistystä napauttamalla F8-näppäintä. Tämä on nyt aika korjata prosessori. Jos tämä on ensimmäinen kerta järjestelmän käynnistämiseen, voit valita "Käynnistä Windows normaalisti" vaihtoehto. Jos ei, niin yritä viimeinen toimiva kokoonpano. Tämä on jatkoa viimeisestä onnistuneesti käyntiin Windows. Ei ole vaurioita ohjelmiston tai ajureita.

Toinen vaihtoehto on yrittää käynnistää Windows käyttämällä turvallisia verkostoitumista tilassa. Tämä tila käyttää joitakin kuljettajan ja laitteiden järjestelmässä. Päätehtävänä käyttäen turvallinen menetelmä on yhteyden Internetiin ja käyttää järjestelmän palauttaminen. Jos se alkaa uudestisyntynyt ja yhteys on luotu, sinun tulisi välittömästi käyttää online-tarkistusohjelma tunnistaa, jos haittaohjelmia on vastuussa.

Vaikka rakenne on vikasietotilassa, Järjestelmän palauttaminen on seuraavaksi paras askel. "Järjestelmän palauttaminen"-toiminnon yleensä tallentaa mahdolliset aiemmat Windowsin rekisterin mahdollisissa tapahtumia teidän prosessori. Edellyttäen annat järjestelmän palauttaminen tallentaa kaikki rekisterin versioita, ne voidaan helposti ladata uudelleen ja kone alkaa toimimaan taas.

Voi myös kokeilla Windowsin korjaus vaihtoehto, joka on yleensä Käynnistyksen lisäasetukset. On myös suositeltavaa, että yksi saappaat pois antivirus järjestelmä. Jos kaikki vaihtoehdot eivät toimi, sitten sinun pitäisi kuulla ammatillinen. Olen henkilökohtaisesti onnistui siivota tietokoneeni lataamalla laadukkaita rekisterin puhdistaja ohjelmisto ja suosittelen lämpimästi sitä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska