Gratis Computer Advice

Hva gjør du når datamaskinen krasjer?

Hva gjør du når datamaskinen krasjer ofte spørsmål som vi spørre oss selv, etter at du arbeider lykkelig og plutselig datamaskinen fungerer ikke lenger.

Kan det være et virus, en bortskjemt Windows-system, en malware, overspenning, konflikt av drivere eller maskinen har gått tom for minne? Det kan være en av dem, men det er svært vanskelig å finne ut hva det er når prosessoren ikke fungerer. Får en topp kvalitet registret renere programvare kan bidra til å løse dette problemet på PC raskt.

Det første man bør gjøre er å starte maskinen på nytt. Det er forskjellige måter å restarte systemet. Den første myke metoden er å trykke Ctrl, Alt og Delete samtidig. Trykk på disse tastene og vente og se om den starter på nytt. Det skal reagere hvis det reagerer på tastaturet. Denne metoden er den sikreste som det ikke gjør at datamaskinen kan ødelegge Windows-registret eller annen programvare. Den eneste ulempen er at du vil miste ulagret data.

En annen metode for å restarte maskinen med strømknappen for å slå av. Dens en rett frem metode som kan resultere i skade av Windows og noe programvare. Prosessen er enkel og det krever bare en til å presse ned maskinens strømknappen. Etter at maskinen er slått av, deretter på igjen. Dette kan føre til at vinduene filen register å bli skadet, og også data som ikke er tapt.

Den siste metoden er å drepe kraften metoden. Dette er den minst ønskelige måte å restarte systemet. Dette er fordi det kan skade prosessorer programvare eller maskinvare. Når man er veldig forsiktig, reduserer det risikoen for å skade harddisken.

Når du slår på datamaskinen, er det på tide å starte opp Windows alternativer. Så snart maskinene begynner omstart, trykk på F8-tasten på tastaturet. Dette er tid nå for å reparere prosessoren. Hvis det er første gang for å starte systemet, så kan du velge "start windows normalt" alternativet. Hvis ikke, så prøv den siste fungerende konfigurasjon. Dette vil være en oppfølging fra forrige vellykket start av Windows. Det er ingen skade på programvare eller drivere.

Et annet alternativ er å prøve å starte opp Windows ved hjelp trygt nettverk modus. Denne modusen bruker noen driver og enheter i systemet. Hovedrollen bruke sikker metode er å koble til internett og deretter bruke systemgjenoppretting. Hvis det begynner å gjenstarte og tilkoblingen er opprettet, så bør du umiddelbart bruke en online kontrolløren å identifisere eventuelle malware er ansvarlig.

Mens strukturen er på sikkermodus, ved hjelp av system restore er den nest beste skritt. "System Restore"-funksjonen sparer vanligvis noen tidligere Windows-registret i tilfelle noen happenings på prosessoren. Forutsatt at du la gjenopprette systemet til å lagre alle registret versjoner, kan de lett bli nytt og maskinen begynner å jobbe igjen.

Man kan også prøve å bruke windows reparasjon alternativet som vanligvis er på de avanserte oppstartsalternativer. Det anbefales også at man støvlene utenfor antivirus system. Hvis alle alternativene ikke fungerer, så bør du oppsøke profesjonell. Jeg personlig klarte å rydde opp i min datamaskin ved å laste ned høy kvalitet registret renere programvare og vil anbefale det.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska