Gratis Computer Advice

Ret registreringsdatabasen fejl og forbedre pc'ens ydeevne

Folk er ved at lære at rense en Windows-registreringsdatabasen kan være den mest effektive indsats, de kan tage for at øge hastigheden, effektivitet og effektiviteten af ​​deres PC. De fleste mennesker kan blive intimideret af kompleksiteten af ​​deres computer. Det kan være forvirrende. Men at lære om registreringsdatabasen renere basics - hvad registreringsdatabasen er, og hvad den gør - kan bidrage til at fjerne meget af denne forvirring om, hvordan Windows-pc'en fungerer, og hvad der holder det i god stand.

Det første, vi skal gøre, er at finde ud af, hvad registreringsdatabasen er, og den rolle, den spiller i at hjælpe din computer til at udføre på sin maksimale kapacitet. Windows-registreringsdatabasen er en mappe, hvor alle indstillinger for Microsoft Windows-operativsystemet er gemt. Den indskrive fortæller systemet hvilken hardware, software og andre fil indstillinger er eksisterende, og i brug på pc'en. Uanset om din pc kører godt eller ej, er afhængige af integriteten og ufordærvede struktur af Windows registreringsdatabasen. Det er her, at have og bruge en pålidelig registreringsdatabasen reparation værktøj kan komme i handy.

Som din pc bliver brugt, er nogen filer eller programmer, der er installeret på det gemmes i registreringsdatabasen. Den indskrive størrelse øges gradvist, som du gemmer programmer og filer på det. På et senere tidspunkt, kan du afinstallerer nogle af disse programmer eller slette eller flytte nogle af de filer, du har tilføjet til dit system. Hver gang du gør dette, er du forlader stumper af følgende fil-og program placering beskrivelser i registreringsdatabasen. Det er de spor i registreringsdatabasen, som gradvis vil opbygge på dit system til det punkt, hvor de begynder at tilstoppe og forstyrre pc'ens ydeevne. Når dette sker, betyder det, at du har beskadiget (mening unødvendig) elementer i registreringsdatabasen.

Når beskadiget, kan registreringsdatabasen forårsage din maskine til at blive ustabil. Du kan opleve langsommere ydeevne, computing fryser, og muligvis et systemnedbrud. Vedligeholdelse og holde registreringsdatabasen rent og sundt kan gå en lang vej mod at forebygge disse skadelige hændelser. I denne åre, så kan have og udnytte en pålidelig registreringsdatabasen reparation nytte være et uundværligt element i forebyggelsen af ​​computer problemer. Da Ben Franklin plejede at sige, "En ounce af forebyggelse er værd pund helbrede."

Da denne artikel påpeger, enhver velrenommerede registreringsdatabasen reparation værktøj kan og vil hjælpe dig med at opretholde og fastsættelse af dit system registreringsdatabasen. Disse indskrive reparation forsyningsvirksomheder scanne dit system for at identificere ugyldige genveje og anvendelse stier, de søger efter beskadigede fil foreninger, ubrugte delte programfiler, samt et væld af andre områder i det register, hvor fejl kan forekomme. Når de bliver færdige dybe scanne dit system, vil de har identificeret og fjernet kun de mest skadelige for fejl ved reparation.

Hvis du ikke har erfaring i at finde og identificere disse registreringsdatabasen fejl, og du fjerner den forkerte indgang, kan du beskadige integriteten af ​​jeres indskrive registreringssystem, får det til at fryse op eller ikke korrekt. Hvis dette er den omstændighed, i dit tilfælde, derefter finde og bruge en god registreringsdatabasen reparation nytte vil være den nemmeste og billigste måde at bidrage til at bevare systemets integritet. Der er virkelig ingen grund til at have til at betale en tekniker $ 100 eller mere for at lokalisere og løse et problem, der let kunne have været forhindret ved regelmæssig brug af et velrenommeret registreringsdatabasen renere. Disse indskrive værker virkelig arbejde, og de er værd at pengene til at forhindre den tabte tid og penge det kan tage at genoplive en nedstyrtet system.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska