Gratis Computer Advies

Corrigeer fouten in het register en de prestaties van de pc te verbeteren

Mensen leren dat het reinigen van een Windows-register kan de meest effectieve maatregelen zij kunnen nemen om de snelheid, effectiviteit en efficiëntie van hun PC te verhogen. De meeste mensen kunnen worden geïntimideerd door de complexiteit van hun computer. Het kan verwarrend zijn. Maar het leren over registry cleaner basics - wat het register is en wat zij doet - kan helpen om veel van deze verwarring over hoe uw Windows-pc werkt en wat houdt het in goede staat te verdrijven.

Het eerste wat we moeten doen is om uit te vinden wat het register is en de rol die het speelt in het bijstaan ​​van uw computer uit te voeren op de maximale capaciteit. Het Windows-register is een directory waar alle instellingen voor de Microsoft Windows-besturingssysteem zijn opgeslagen. Het register vertelt je systeem welke hardware, software en andere bestanden instellingen zijn aanwezig en in gebruik zijn op uw pc. Of uw pc wel of niet goed loopt is afhankelijk van de integriteit en onbedorven structuur van het Windows-register. Dit is waar het hebben en gebruiken van een betrouwbaar register reparatie tool kan van pas komen.

Als uw PC wordt gebruikt, worden alle bestanden of programma's die zijn geïnstalleerd op het in het register opgeslagen. Grootte van het register neemt geleidelijk toe als je programma's en bestanden op te slaan. Op een later moment, kan u de installatie van een aantal van deze programma's of verwijderen of verplaatsen een deel van de bestanden die u hebt toegevoegd aan uw systeem. Elke keer als je dit doet, vertrek je stukjes van deze bestanden en programma locatie beschrijvingen in het register. Dit zijn de sporen in het register dat zal geleidelijk opbouwen op uw systeem tot het punt waar ze beginnen te verstoppen en interfereren met de werking van uw pc. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat u elementen in het register zijn beschadigd (betekenis overbodig).

Eenmaal beschadigd is, kan de registry uw machine instabiel worden. U mag tragere prestaties, informatica bevriest, en eventueel een systeem vastlopen. Onderhoud en het bijhouden van het register schoon en gezond kan een lange manier naar het voorkomen van deze schadelijke gebeurtenissen gaan. In die geest, dan is het hebben en gebruik te maken van een betrouwbaar register reparatie programma kan een onmisbaar element in de preventie van computer problemen. Als Ben Franklin placht te zeggen: "Een ounce van preventie is de moeite waard een pond genezen."

Aangezien dit artikel wijst erop, elke gerenommeerde register reparatie tool kunnen en zullen u helpen bij het handhaven en tot vaststelling van het register van uw systeem. Deze register reparatie utilities scan uw systeem naar ongeldige snelkoppelingen en toepassing paden te identificeren; ze zoeken naar beschadigde bestand verenigingen, ongebruikte gedeelde programmabestanden, evenals een groot aantal andere gebieden in het register waar fouten kunnen voorkomen. Wanneer ze klaar diep scannen van uw systeem, zullen ze hebben geïdentificeerd en geëlimineerd alleen de meest schadelijke van fouten voor reparatie.

Als je geen ervaring hebt in het vinden en identificeren van deze fouten in het register en u de onjuiste invoer te verwijderen, kan u de integriteit van uw register archiveringssysteem beschadigen, waardoor het bevriezen of niet naar behoren uitvoeren. Als dit de omstandigheid in uw geval, dan is het vinden en gebruiken van een goede register reparatie programma zal de makkelijkste en goedkoopste manier om te helpen de integriteit van uw systeem te handhaven. Er is echt geen behoefte te hebben om een ​​technicus te betalen $ 100 of meer te lokaliseren en te repareren een probleem dat is gemakkelijk kunnen worden voorkomen door het regelmatig gebruik van een gerenommeerde register cleaner. Deze registersleutels utilities echt werken, en ze zijn ook het geld waard om de verloren tijd en kosten kan nemen om een ​​gecrashte systeem te doen herleven te voorkomen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska