Ilmaiset Computer Advice

Korjaa rekisterin virheet ja parantaa tietokoneen suorituskykyä

Ihmiset oppivat, että puhdistus Windowsin rekisterin voi olla tehokkain yksittäinen toimiin ne voivat ryhtyä lisätä nopeutta, tehokkuutta ja parantaa niiden PC. Useimmat ihmiset voivat tulla pelotella monimutkaisuuden sekä tietokone. Se voi olla hämmentävää. Mutta oppia arkisto siivooja perusasiat - mitä arkisto on ja mitä se tekee - voi auttaa hälventämään paljon tätä sekaannusta siitä, kuinka Windows PC toimii ja mitä pitää se hyvässä kunnossa.

Ensimmäinen asia, meidän täytyy tehdä, on selvittää, mitä rekisterin ja sen rooli auttaa tietokoneen suorittaa täydellä kapasiteetilla. Windowsin rekisterissä on hakemisto, jossa kaikki asetukset Microsoft Windows-käyttöjärjestelmän tallennetaan. Rekisterin kertoo järjestelmän mitä laitteita, ohjelmistoja ja muita tiedoston asetukset ovat olemassa ja käytössä tietokoneessa. Olipa PC toimii hyvin tai ei riippuu rehellisyys ja turmeltumaton rakenne Windowsin rekisterin. Tämä on, jos ottaa ja käyttämällä luotettava rekisterin korjaus työkalun voi tulla kätevä.

Koska tietokone on käytetty, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on asennettu sen päälle tallennetaan rekisteriin. Rekisterin koko kasvaa vähitellen, kun tallennat ohjelmien ja tiedostojen päälle. Myöhemmässä vaiheessa voi poistaa joitakin näistä ohjelmista tai poistaa tai siirtää joitakin tiedostoja olet lisännyt järjestelmään. Joka kerta kun teet tämän, olet lähdössä bittiä näiden tiedostojen ja ohjelmien sijainti kuvaukset rekisterissä. Nämä ovat jälkiä rekisterissä, joka asteittain rakentaa järjestelmään siihen pisteeseen, jossa ne alkavat tukkia ja häiritä tietokoneen suorituskykyä. Kun näin tapahtuu, se tarkoittaa, olet vioittunut (tarkoittaen tarpeeton) elementtejä rekisterissä.

Kun vioittunut, rekisterin voi aiheuttaa koneen tulla epävakaa. Saatat kokea hitaammin, tietojenkäsittely jäätyy, ja mahdollisesti järjestelmän kaatumisen. Säilyttää ja pitää rekisteriä puhdas ja terveellinen voi mennä pitkä matka kohti estää näitä haitallisia tapahtumia. Että vein sitten ottaa ja hyödyntämällä luotettava rekisterin korjaus hyödyllisyys voi olla välttämätön osa ehkäisy tietokone ongelmia. Koska Ben Franklin oli tapana sanoa, "tippaakaan ehkäisy on arvoinen kiloa katua."

Kuten tämän artikkelin huomauttaa, sen hyvämaineinen rekisterin korjaus työkalun voi ja auttaa sinua säilyttämään ja vahvistamisesta järjestelmän rekisteriin. Nämä rekisterin korjaus apuohjelmia tarkistaa järjestelmän tunnistaa vialliset pikakuvakkeet ja soveltaminen polkuja, he etsivät vioittunut tiedosto yhdistykset, käyttämättömät jaetut ohjelmatiedostoja, sekä monia muita alueita rekisterin, jossa voi tapahtua virheitä. Kun he saavat valmiiksi syvä skannauksen järjestelmän, he ovat tunnistaa ja poistaa vain kaikkein haitallisimpia virheiden korjaamiseen.

Jos et ole kokenut löytää ja tunnistaa nämä rekisterin virheet ja poistat väärän merkinnän, saattaa vahingoittaa eheyden rekisterin arkistointijärjestelmä, aiheuttaa se jäätyä ylös tai ei toimi oikein. Jos tämä on seikka teidän tapauksessa sitten löytää ja käyttää hyvän rekisterin korjaus-apuohjelma on helpoin ja halvin tapa auttaa ylläpitämään järjestelmän eheys. Ei todellakaan ole tarpeen tarvitse maksaa teknikko 100 dollaria tai enemmän paikantaa ja korjata ongelma, joka olisi voitu helposti ehkäistä säännöllinen käyttö hyvämaineinen arkisto siivooja. Nämä rekisterin apuohjelmat todella tehdä työtä, ja ne ovat hyvin arvoinen rahaa jotta menetetty aikaa ja rahaa se voi kestää elvyttää kaatui järjestelmä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska