Gratis Computer Advice

Korrigere registret feil og forbedre ytelsen på PC

Folk lærer at rengjøring en Windows-registret kan være den mest effektive tiltak de kan ta for å øke hastigheten, effektivitet og effektivitet av sin PC. De fleste mennesker kan bli skremt av kompleksiteten i datamaskinen sin. Det kan være forvirrende. Men å lære om registret renere grunnleggende - hva registeret er og hva den gjør - kan bidra til å fjerne mye av denne forvirring om hvordan Windows-PCen fungerer og hva som holder den i god stand.

Det første vi må gjøre er å finne ut hva registeret er og hvilken rolle den spiller i å hjelpe datamaskinen til å utføre på sitt maksimale kapasitet. Windows-registeret er en katalog hvor alle innstillingene for Microsoft Windows-operativsystem er lagret. Registret forteller systemet hvilken maskinvare, programvare og andre filer innstillinger er fraværende og i bruk på PC-en. Enten din PC går bra eller ikke er avhengig av integritet og uskadet strukturen i Windows-registret. Det er der har og utnytte en pålitelig registret reparere verktøyet kan komme godt med.

Som din PC brukes, er noen filer eller programmer som er installert på den lagret i registeret. Registret størrelse øker gradvis etter hvert som du lagrer programmer og filer på den. På et senere tidspunkt, kan du avinstallere noen av disse programmene eller slette eller flytte noen av filene du har lagt til systemet. Hver gang du gjør dette, drar du biter av disse fil-og program plassering beskrivelser i registeret. Dette er spor i registeret som vil gradvis bygge opp på systemet ditt til et punkt hvor de begynner å tette og forstyrre ytelsen på PCen. Når dette skjer, betyr det at du har ødelagt (som betyr unødvendig) elementer i registeret.

Gang ødelagt, kan det register føre til at maskinen blir ustabil. Du kan oppleve redusert ytelse, databehandling fryser, og muligens et systemkrasj. Vedlikeholde og holde registeret rent og sunt kan gå en lang vei mot å hindre disse skadelige hendelser. Av den grunn, så kan det å ha og bruke en pålitelig registret reparere verktøyet være et uunnværlig element i forebygging av dataproblemer. Som Ben Franklin pleide å si: "En unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen."

Som denne artikkelen påpeker, noen anerkjente register reparasjon verktøyet kan og vil bistå deg i å opprettholde og fikse systemets register. Disse registret reparere verktøy skanne systemet for å identifisere ugyldige snarveier og søknad baner, de søker etter ødelagte filen foreninger, ubrukte delte programfiler, samt en rekke andre områder i registeret der feil kan oppstå. Når de blir ferdige dypt skanne systemet, vil de ha identifisert og eliminert bare de mest skadelige av feil for reparasjon.

Hvis du ikke har erfaring i å finne og identifisere disse register feil og du fjerner feil oppføring, kan du skade integriteten til registeret arkivsystem, forårsaker den til å fryse opp eller ikke fungerer som de skal. Hvis dette er tilfellet i ditt tilfelle, så å finne og bruke et godt register reparasjon verktøyet vil være den enkleste og billigste måten å bidra til å opprettholde systemets integritet. Det er egentlig ingen grunn til å måtte betale en tekniker $ 100 eller mer for å finne og fikse et problem som kunne vært lett forebygges gjennom regelmessig bruk av en hederlig registret renere. Disse register hjelpemidler virkelig virker, og de er vel verdt pengene å hindre tapt tid og utgifter det kan ta for å gjenopplive en krasjet system.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska