Gratis Computer Råd

Rätta registret fel och förbättra datorns prestanda

Människor lär sig att städa en Windows-registret kan vara den enskilt mest effektiva åtgärder som de kan vidta för att öka hastigheten, effektiviteten och effektiviteten i deras dator. De flesta människor kan bli skrämda av komplexiteten i sin dator. Det kan vara förvirrande. Men att lära sig om registret renare grunderna - vad registret är och vad den gör - kan bidra till att skingra mycket av denna förvirring om hur din Windows-dator fungerar och vad håller den i gott skick.

Det första vi behöver göra är att ta reda på vad registret är och vilken roll den spelar för att hjälpa datorn att prestera på sin högsta kapacitet. Windows-registret är en katalog där alla inställningar för Microsoft Windows-operativsystemet lagras. Registret talar ditt system vilken hårdvara, mjukvara, och andra inställningar filen existerar och används på din dator. Oavsett om din dator går bra eller inte är beroende av integriteten och oskadat struktur Windows-registret. Det är där att ha och använda ett pålitligt verktyg Registry Repair kan komma till hands.

När datorn används, är några filer eller program som är installerade på det lagras i registret. Registret storlek ökar gradvis när du sparar program och filer på den. Vid något senare tillfälle, kan du avinstallera några av dessa program eller ta bort eller flytta en del av de filer som du har lagt till i ditt system. Varje gång du gör detta, du lämnar bitar av dessa filer och program läge beskrivningar i registret. Dessa är de spår i registret som gradvis kommer att bygga upp ditt system till den punkt där de börjar täppa och störa datorns prestanda. När detta händer, betyder det att du har skadat (mening onödigt) element i registret.

När skadad, kan registret ge maskinen blir instabil. Du kan uppleva sämre prestanda, fryser datorer, och möjligen en systemkrasch. Underhålla och hålla registret rent och friskt kan gå en lång väg mot att förhindra dessa skadliga händelser. I den andan, då, kan ha och använda en pålitlig Registry Repair Utility vara ett oumbärligt inslag i förebyggandet av datorproblem. Som Ben Franklin brukade säga, "Ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota."

Som den här artikeln påpekar, någon ansedd Registry Repair verktyg kan och kommer att hjälpa dig att upprätthålla och fastställa systemets register. Dessa Registry Repair verktyg skanna ditt system för att identifiera ogiltiga genvägar och stigar ansökan, de söker efter skadade filbindningar, oanvända delade programfiler, samt en mängd andra områden i registret där fel kan uppstå. När de blir färdiga djupt skanna ditt system, kommer de att ha identifierat och elimineras endast de mest skadliga av fel för reparation.

Om du inte har erfarenhet av att finna och identifiera dessa register fel och du tar bort de felaktiga uppgifterna, kan du skada integriteten i ditt register arkiveringssystem, orsakar det att frysa upp eller inte fungera ordentligt. Om detta är den omständighet i ditt fall, sedan hitta och använda en bra Registry Repair verktyg kommer att vara det enklaste och billigaste sättet att bidra till att upprätthålla systemets integritet. Det finns egentligen ingen anledning att behöva betala en tekniker $ 100 eller mer för att lokalisera och åtgärda ett problem som kunde ha lätt undvikas genom regelbunden användning av en ansedd registret renare. Dessa register verktyg verkligen fungerar, och de är väl värt pengarna att förhindra förlorad tid och kostnad det kan ta att återuppliva en kraschad systemet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska