Gratis Computer Advice

Defragmentere din computer

Hvis nogle af jer har problemer med en langsom computer og spekulerer på, hvordan at fremskynde min computer op, kan du forbedre pc'ens ydeevne ved at defragmentere din harddisk.

Gør dette på en regelmæssig basis er en nødvendig praksis at hjælpe med at holde din computer udfører på et højere niveau. Og det er temmelig let og sikker at gøre dig selv.

Så "Hvad defragmentering?" du spørger, og hvordan vil det fremskynde min computer op?. I et jist, defragmentering er konsolidere eller omarrangere fragmenterede filer, der er dannet på din computers harddisk gennem tiden og genforener de data (filer), så computeren kan køre mere effektivt.

Hvorfor har vi brug for at defragmentere vores computere?

Fordi fragmentering er en naturlig forekomst. Da vi bruger vores computere vi konstant sparer, ændre og slette filer. Når vi foretager ændringer i en fil eller et program ændringerne er ikke lavet til filen på dens oprindelige placering, men på en anden placering på harddisken. Og når endnu flere ændringer er foretaget, og gemt den bliver gemt i endnu en placering på vores harddisk. Når dette sker fragmentering er sket. Dette gør det sværere for vores computere for at søge efter filer, som til gengæld, moser vores computere ned. Som tider går, får vores filer og harddiske fragmenteret (adskilt), som sinke vores computerens ydeevne, fordi det har til at se mange steder efter en fil. Så defragmentere PC vil hjælpe dig "fremskynde min computer op".

Hvad kan vi gøre for at løse dette?

Så som jeg sagde ovenfor kan du gøre dette manuelt hver gang, eller oprette en tidsplan for Diskdefragmentering, (som er en del af din computer) til at gøre det for dig. Hvis du manuelt gøre det ved at følge disse trin.

Klik på knappen Start> Alle programmer> Tilbehør> Systemværktøjer> Diskdefragmentering

Du kan blive bedt om at sætte en adgangskode eller konfiguration kode i så fald skrive oplysningerne i.

Mens der i her kan du også oprette en tidsplan for det automatisk at defragmentere.

Click-> Indstil Schedule (hvis du vælger at oprette en. Hvis ikke, gå videre til defragmentere nu)

Klik på Defragmenter nu

Defragmentering disken kunne kun tage et par minutter, eller det kan tage et par timer, afhængigt af graden af ​​fragmentering. Men, kan du bruge computeren, mens den er defragmentering. Måske har du Diskdefragmentering på en tidsplan for automatisk at gøre dette én gang om ugen, som jeg gør. Hint: Det ville være en god ide at gøre, så vil du ikke glemmer at gøre det. Dette vil hjælpe med at holde din pc kører effektivt, men der er andre ting, du kan gøre for at gøre din pc køre endnu hurtigere, ligesom rengøring af registreringsdatabasen, opdaterer drivere og vedligeholdelse af System Resource manager.

Hvis du spekulerer på, hvordan man "fremskynde min computer op" endnu mere og få det til at virke på sin optimale ydeevne brug Uniblue. De er et godt pålidelig virksomhed, der har modtaget over hundrede 5 Star Awards. Du har mulighed for at få den PowerSuite pakke, der helt optimerer din PC eller du kan bare få den enkelte software. Det er op til dig. Jeg brugte Registry Booster, som også har en mulighed for at defragmentere din pc, hvis du vælger. Jeg brugte både, og min computer har kørt glat lige siden.

Så prøv dette. Forhåbentlig vil dette hjælpe nogle af jer derude.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska