Gratis Computer Advies

Defragmenteren uw computer

Als sommige van u problemen met een trage computer en vragen zich af hoe ik mijn computer versnellen, kunt u de prestaties van uw PC te verbeteren door het defragmenteren van je harde schijf.

Door dit te doen op een regelmatige basis is een noodzakelijke praktijk om te helpen uw computer uitvoeren op een hoger niveau. En het is vrij gemakkelijk en veilig om zelf te doen.

Dus "Wat is defragmenteren?" je vraagt ​​en hoe zal het versnellen mijn computer op?. In een jist, defragmenteren is consolideren of herschikken van gefragmenteerde bestanden die zich hebben gevormd op de harde schijf van uw computer na verloop van tijd en herenigt de data (bestanden), zodat de computer efficiënter kan werken.

Waarom hebben we nodig om onze computers te defragmenteren?

Omdat fragmentatie is een natuurlijke gebeurtenis. Als we onze computers we constant sparen, veranderen en verwijderen van bestanden. Wanneer we wijzigingen aanbrengen in een bestand of programma de wijzigingen zijn niet gemaakt om het bestand op de oorspronkelijke locatie, maar op een andere locatie op de harde schijf. En toen nog meer veranderingen worden gemaakt en opgeslagen wordt opgeslagen in nog een andere locatie op onze harde schijf. Wanneer dit gebeurt fragmentatie opgetreden. Dit maakt het moeilijker voor onze computers om te zoeken naar bestanden, die op hun beurt, moerassen onze computers beneden. Zoals keer gaat, raken onze bestanden en harde schijven gefragmenteerd (gescheiden), die de prestaties van onze computer vertragen omdat het te kijken op vele locaties voor een bestand. Dus defragmenteren van je pc zal je helpen "versnellen mijn computer up".

Wat kunnen we doen om dit op te lossen?

Dus zoals ik al zei hierboven kunt u dit handmatig elke keer doen of het opzetten van een tijdschema voor de schijfdefragmentatie, (dat is een onderdeel van uw computer) om het voor je doen. Om handmatig doen het als volgt te werk.

Klik op de knop Start> Alle programma's> Bureau-accessoires> Systeemwerkset> Schijfdefragmentatie

Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord of configuratie code in te zetten, zo ja, typt u de informatie in

Terwijl in hier kunt u ook het opzetten van een schema voor het automatisch defragmenteren.

Klik-> Configure Schedule (als je ervoor kiest om een ​​set-up. Zo niet, ga dan naar nu defragmenteren)

Klik op Nu defragmenteren

Defragmenteren schijf kan slechts een paar minuten duren of het kan enkele uren afhankelijk van de mate van fragmentatie nemen. Maar, kunt u uw computer gebruiken terwijl het defragmenteren. Misschien heb je de Schijfdefragmentatie op een schema om dit automatisch te doen een keer per week zoals ik dat doe. Hint: Dit zou een goed idee om te doen dan zul je niet vergeten om het te doen zijn. Dit zal helpen om uw pc efficiënt te laten werken, maar er zijn andere dingen die je kunt doen om uw pc nog sneller, zoals het schoonmaken van het register, het bijwerken van stuurprogramma's en het handhaven van de System Resource Manager.

Als je je afvraagt ​​hoe je "versnellen mijn computer up" nog meer en het werkend te krijgen op zijn optimale prestaties gebruik Uniblue. Ze zijn een goed betrouwbaar bedrijf dat meer dan honderd 5 Star Awards heeft ontvangen. Je hebt de optie om de PowerSuite pakket dat volledig optimaliseert je pc of je kunt gewoon de individuele software te krijgen. Het is aan jou. Ik gebruikte de Registry Booster, die heeft ook een optie om te defragmenteren uw pc als u kiest. Ik gebruikte zowel en mijn computer is sindsdien loopt soepel.

Dus probeer dit uit. Hopelijk zal dit helpen een aantal van jullie.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska