Ilmaiset Computer Advice

Eheyttää tietokoneen

Jos jotkut teistä on ongelmia hidas tietokone ja ihmettelevät miten nopeuttaa minun tietokone, voit parantaa tietokoneen suorituskykyä kiintolevyn eheyttämistä.

Tee sitä säännöllisesti on välttämätöntä käytännössä auttaa pitämään tietokoneen suorituskyvyn korkeammalla tasolla. Ja se on melko helppoa ja turvallista tehdä itse.

Joten "Mikä on eheyttämisen?" kysyt ja miten se nopeuttaa tietokone ajan?. Vuonna jist, eheyttäminen vakiinnuttaa tai järjestämällä pirstoutuneet tiedostot ovat muodostaneet tietokoneen kiintolevylle ajan ja yhdistävät jälleen (tiedostot), jotta tietokone toimii tehokkaammin.

Miksi meidän pitää eheyttää meidän tietokoneita?

Koska hajanaisuus on luonnollinen ilmiö. Koska käytämme tietokoneita olemme jatkuvasti säästää, muuttaa ja poistaa tiedostoja. Kun teemme muutoksia tiedoston tai ohjelman muutoksia ei tehty tiedosto sijaitsee alkuperäisellä paikallaan, mutta eri paikkaan kiintolevylle. Ja kun vielä tehdään muutoksia ja tallentanut sen saa säilyttää vielä toiseen paikkaan meidän kiintolevylle. Kun tämä tapahtuu pirstoutuminen on tapahtunut. Tämä vaikeuttaa meidän tietokoneita etsiä tiedostoja, jotka puolestaan ​​takkuilee tietokoneita alas. Kuten kertaa menee, meidän tiedostoja ja kiintolevyt saada hajanainen (erotettu), joka hidastaa tietokoneen suorituskykyä, koska se on näyttää monissa paikoissa tiedoston. Joten eheyttämällä tietokoneesi auttaa sinua "nopeuttaa tietokone ajan".

Mitä voimme tehdä tilanteen korjaamiseksi?

Niin kuin sanoin edellä, voit tehdä tämän manuaalisesti joka kerta tai perustaa aikataulu Levyn eheytys (joka on osa tietokoneen) tehdä sen sinulle. Manuaalisesti tehdä sen seuraavasti.

Napsauta Käynnistä-painiketta> Kaikki ohjelmat> Apuohjelmat> Järjestelmätyökalut> Levyn eheytys

Sinua saatetaan pyytää laittaa salasanan tai kokoonpanon koodia, jos niin kirjoita tiedot sisään

Vaikka täällä voit myös perustaa aikataulu sen automaattisesti eheyttää.

Click-> Määritä aikataulu (jos haluat luoda sellaisen. Jos ei, siirry eheyttää nyt)

Valitse Eheytä

Eheyttämisen levy voisi kestää vain muutaman minuutin tai se voi kestää muutaman tunnin riippuen pirstoutumisesta. Mutta voit käyttää tietokonetta, kun se on eheyttäminen. Ehkä sinulla on eheyttää aikataulun automaattisesti tehdä tämän kerran viikossa kuin minä. Vihje: Tämä olisi hyvä idea tehdä niin et unohda tehdä sitä. Tämä auttaa pitämään tietokoneen käytössä tehokkaasti, mutta on muitakin asioita, voit tehdä, jotta tietokoneen ajaa nopeammin, kuin puhdistaa rekisterin, päivittää ajurit ja ylläpitää System Resource Manager.

Jos mietit, miten "nopeuttaa minun tietokone up" vielä enemmän ja saada se toimimaan sen optimaalisen suorituskyvyn käytön Uniblue. Ne ovat hyvin luotettava yritys, joka on saanut yli sata 5 Star Awards. Sinulla on mahdollisuus saada PowerSuite paketti, joka täysin optimoi tietokoneen tai voit saada yksittäisiä ohjelmistokomponentteja. Se on sinun. Käytin Registry Booster, jossa on myös mahdollisuus eheyttää tietokoneeseen, jos haluat. Käytin molemmat ja minun tietokone on käynnissä sileä lähtien.

Joten kokeilla tätä. Toivottavasti tämä auttaa joitakin teistä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska