Gratis Computer Advice

Defragmentere datamaskinen

Hvis noen av dere har problemer med en treg datamaskin og lurer på hvordan å øke hastigheten min datamaskin opp, kan du forbedre PCens ytelse ved å defragmentere harddisken din.

Å gjøre dette på en jevnlig basis er en nødvendig praksis for å holde datamaskinen utføre på et høyere nivå. Og det er ganske enkelt og trygt å gjøre selv.

Så "Hva er defragmentering?" du spør og hvordan vil det fremskynde meg computer opp?. I en jist, defragmentering er konsolidere eller omorganisere fragmenterte filer som har dannet på datamaskinens harddisk over tid og gjenforener de data (filer) slik at datamaskinen kan kjøre mer effektivt.

Hvorfor trenger vi å defragmentere våre datamaskiner?

Fordi fragmentering er en naturlig forekomst. Som vi bruker våre datamaskiner vi stadig redde, endre og slette filer. Når vi gjør endringer i en fil eller et program endringene ikke gjort i filen på sin opprinnelige plassering, men på et annet sted på harddisken. Og når enda flere endringer og lagret den blir lagret i enda en plassering på vår harddisk. Når dette skjer fragmentering har oppstått. Dette gjør det vanskeligere for våre datamaskiner til å søke etter filer, som i sin tur, myrer våre datamaskiner ned. Som tider går, får våre filer og harddisker fragmentert (atskilt), som sakte ned vår datamaskinens ytelse fordi det har å se på mange steder for en fil. Så defragmentere PCen vil hjelpe deg "fremskynde meg computer opp".

Hva kan vi gjøre for å fikse dette?

Så som jeg sa ovenfor kan du gjøre dette manuelt hver gang, eller sette opp en tidsplan for Diskdefragmentering, (som er en del av datamaskinen) til å gjøre det for deg. For å manuelt gjøre det følger du disse trinnene.

Klikk på Start-knappen> Alle programmer> Tilbehør> Systemverktøy> Diskdefragmentering

Du kan bli bedt om å sette et passord eller konfigurasjon koden i så fall skriver du inn informasjonen i.

Mens her kan du også sette opp en tidsplan for det å automatisk defragmentere.

Klikk-> Konfigurer Schedule (hvis du velger å sette opp en. Hvis ikke, gå videre til defragmentere nå)

Klikk på Defragmenter nå

Defragmentere disken kunne bare ta et par minutter, eller det kan ta noen timer, avhengig av graden av fragmentering. Men, du kan bruke datamaskinen mens den er defragmentering. Kanskje har du Diskdefragmentering på en tidsplan for automatisk å gjøre dette en gang i uken som jeg gjør. Hint: Dette ville være en god idé å gjøre så du ikke glemmer å gjøre det. Dette vil bidra til å holde PCen kjører effektivt, men det er andre ting du kan gjøre for å gjøre PCen kjører enda fortere, som rengjøring registret, oppdatere drivere og opprettholde System Resource manager.

Hvis du lurer på hvordan "fremskynde meg computer opp" enda mer og få det til å fungere på sitt optimale ytelse bruk Uniblue. De er et godt klarert selskap som har fått mer enn hundre 5-stjerners Awards. Du har muligheten til å få PowerSuite pakke som helt optimaliserer din PC, eller du kan bare få den enkelte programvare. Det er opp til deg. Jeg brukte Registry Booster, som også har en opsjon på å defragmentere PCen hvis du velger. Jeg brukte både og datamaskinen har kjørt glatt siden den gang.

Så prøve dette ut. Forhåpentligvis vil dette hjelpe noen av dere der.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska