Ilmaiset Computer Advice

Erilaisia ​​vakoiluohjelmia ja niiden seuraukset

Spyware on pohjimmiltaan pieni ohjelmisto, joka on useimmiten käytetty kerätä ja välittää tietoa verkossa laiteympäristöstä.

Useimmat spywares olemassa tänään tulla kylkiäisenä muita ohjelmistoja, jotka ladataan internetistä ja asentunut lailliseksi ohjelmia uhrin kiintolevylle. Tämä on ensimmäinen ja tärkeä identiteetin: vakoiluohjelmia koskaan tulla stand-alone ohjelmia, mutta ovat enimmäkseen "otettu-for-selvänä" toissijainen liittyvä sovellus ensisijainen ohjelmisto ladataan tai asennetaan. Nyt se voi olla kätevä selaimen työkalurivi, virustorjuntaohjelma, pikaviestit plugin, tai yksinkertaisesti muita selainpohjaisia ​​laajennus jäljittelemällä harmiton ja hyödyllinen tietokoneohjelma. Kuitenkin seuraukset sovellukset voivat vaihdella näppäilyn puunkorjuun ja IP jäljittämisestä identiteettivarkauden / väärinkäytöstä / väärinkäytöltä ja laski järjestelmän suorituskykyä. On olemassa monia erilaisia ​​vakoiluohjelmia lisääntyvissä internetissä ja perustuvat yleisimmät trendit, Seuraavat ovat joitakin suuria markkinoita:

Adware: asennetaan yleensä vaaraton web-sovellus, adware pohjimmiltaan tarkkailee ja tallentaa online-toiminnan suuntauksista tietokonejärjestelmiä. Nämä sovellukset auttavat joitakin ilkikurinen web yritykset kohdistaa sinua niiden mainoksia ja ansaita taloudellista hyötyä. Perus tapa havaita adware on tarkkailla online hakukoneen kyselyn tulokset - jos ne yleensä hakemaan yhteisiä sivustoja uudestaan ​​ja uudestaan, tai maa sinua sopimattomia sivustoja kun napsautan jotain muuta, tietokone saattaa olla pesintä adware mukana mihin tahansa selaimen lisäosa.

Selain Hijacker: Yleisesti ottaen mitään ohjelmaa joka asettaa selaimen oletusetusivuksi jotain muuta (ilman hyväksyntää tai lupaa) voidaan kutsua kaappaaja ohjelma. Se on kaksi päätarkoitusta tietokoneen lisäksi haistaa digitaalisen käyttäjätiedot: pitää ohjaamasta erityisesti verkkosivuilla lisätä sen PageRank ja myydä verkossa toimintaa suuntauksia kolmannen osapuolen web-markkinointi yrityksille. Se kaikki halpa ja harmittaa, mutta he eivät välitä.

Key Logger: läpinäkyvä sovellus, joka kirjautuu avain aivohalvauksia ja lähettää ne tiettyyn kohteeseen verkossa. Nämä näppäilyt ovat kaikki kirjoittamasi tietokoneen - ID: n, salasanoja, osoitteita, henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja, sähköposteja jne. vaikka pahin tosiasia on, että nämä näppäilytallentimia voi olla piilossa vieressä mahdollisesti "hyödyllinen" sovellus, kuten multimedia tai tiedostojen jako-ohjelmisto, suojata sitä perinteisen virustorjuntaohjelmien. Siksi paras tapa havaita ja poistaa nuo sovellus on asentaa Palomuuriasiakas, joka yleensä on kyky kiinni luvattomat yhteydet perustettu tietokoneen kanssa. Lisäksi jokaisella käyttäjällä pitäisi oppia seurata ja tunnistaa aktiivinen internet-yhteydet hänen / hänen tietokoneensa havaitsemisen ja poistamisen tällaista vakoiluohjelmia.

Näkymätön katkelmat: Nämä ovat näkymättömiä sovelluksia toisin edellä kolme, ja pitää jatkaa niiden vakoilusta toimintaa ilman näy muodossa ohjelmointirajapinta. Tämä on yleisimmin levinnyt tyyppi spywares, jotka on ensisijaisesti tunnettu hidastaa koko järjestelmän suorituskykyä. Ne ovat yleisesti aloitetaan mahdollisimman itsenäisesti ylläpidetyn palvelut, joilla on kyky luoda rajoituksia tietokonejärjestelmiä. Hauskempi puoli on: näkymätön katkelmia yleisesti nimetty niiden kehittäjät jälkeen normaalin järjestelmän palveluja, kuten "rundll32", "palvelut", "svchost", "tutkimusmatkailija" jne., mikä tekee keskimääräinen käyttäjä kuin sinä miettiä kahdesti ennen päättyy niitä palvelut paneeli, vaikka ne havaitaan ja tunnistetaan uhkia.

On olemassa paljon muita. Erittäin hyödyllinen vihje tunnistaa spyware infektio tietokoneessa on pitää merkille kaikki prosessit ja palvelut käynnissä back-end järjestelmään. Lisäksi yhteinen katsoa, ​​että niiden välillä voidaan tehdä kaikki nämä tyypit spywares on, että nämä ohjelmat todella tehdä jotain muuta, kun käytetään jotain muuta, ja nyt tiedät miksi et ole ilmoittanut siitä, että "jotain muuta". Lopuksi ne kuluttavat valtavasti kaistanleveyttä sekä järjestelmän muistia (paitsi varastaa tietoa), mikä selvästi tekee niistä nastiest hakemusten koskaan luotu!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska