Ilmaiset Computer Advice

Mitä odottaa, kun käytät rekisterin puhdistaja

Roolia rekisterin puhdistaja varmistaa, että tietokoneen rekisterin toimii tehokkaasti aina, ja siten edistää sujuvan tehtäviä tietokoneella, ei voi korostaa liikaa. Sekä taju ja newbie tietokoneen käyttäjille nyt riippuu paljolti tämän ohjelmiston ohjelman suorituskyvyn optimointiin ja yleinen ylläpito heidän henkilökohtaiset tietokoneet. Tämä johtuu siitä, että ne ovat osoittautuneet tehokkuutta nämä PC rekisterin korjaus työkaluja ajan.

Mitä odottaa rekisterin puhdistaja

Kun valitset ja lataa tehokas ohjelma kuten Max Utilities henkilökohtaiseen tietokoneeseen, seuraava asia tehdä on ajaa ohjelmaa ja aloittaa skannauksen ja puhdistuksen, tässä mitä odottaa, kun alkaa käyttää ohjelmaa.

Nopea skannaus ja puhdistus; prosessi skannauksen tietokoneen tietokannan virheet ja muut virheellisiä merkintöjä saavutetaan alle 10 minuutissa. Itse asiassa jotkut ohjelmat saavuttaa koko prosessin lyhyemmässä ajassa. PC optimointi lyhyt aikaväli on yksi hyvä ominaisuuksia PC rekisterin korjaus työkaluja. Tämä tarkoittaa sitä, että kymmenen minuuttia tai vähemmän, voit optimoida tietokoneesi nopeutta ja suorituskykyä ja saada takaisin työhön.

Suuri määrä virheitä tunnistus: tehokas ohjelma, voi bongata lähes jokainen virhe, joka löytyy tietokoneen tietokantaan, ei vain tiputtelua niitä, voit myös puhdistaa ne pois välittömästi ja palauttaa tietokoneen sen täyden toimintakyvyn. Riippuen luonteesta vioittunut tiedosto, voit tarjota mahdollisuus joko korjata tai poistaa vioittunut tiedosto tai tietoja.

Asiakaspalvelu: tämä koskee erityisesti newbie tietokoneen käyttäjä. Jos luulet et ole tarpeeksi luottavainen käyttää tätä ohjelmaa, voit valita yksi, joka tarjoaa asiakastukea, jotta voit saada apua verkossa, kun olet jumissa, kun käytät ohjelmaa. Tämä auttaa sinua maksimoimaan täyden hyödyn ohjelmasta.

Lopuksi, sinun pitäisi odottaa suuri parannus nopeutta ja yleistä tietokoneen suorituskykyä jälkeen koneen tarkistus ja puhdistus sen tietokanta hyvä arkisto siivooja. Lisätietoja PC-työkalut ja niiden käyttö tästä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska