Gratis Computer Advice

Ofte stillede spørgsmål for registreringsdatabasen renere

Spørgsmål 1:

Hvad kan være problemet med en langsom pc med Windows XP med god kører antivirus og spyware program?

Svar:

Hvis du har en effektiv anti-spion og antivirus-programmer og dit system bliver stadig langsommere, så er der kun én mulig problem, og det er i registreringsdatabasen. Når registreringsdatabasen på din computer er defekt eller beskadiget, kan det bremse din computer ned og forårsage andre spørgsmål såsom fryser og nedbrud at forekomme.

Spørgsmål 2:

Så hvad er det middel til Windows registreringsdatabasen problem?

Svar:

Den mest effektive og passende værktøj til at komme af fejl fra din computer registreringsdatabasen, for at optimere hastigheden på din PC er registreringsdatabasen renere. Du er nødt til forskning for et godt produkt, der vil tilbyde dig det bedste resultat. Nogle af programmerne er gratis, mens andre er opnået ved at betale et symbolsk gebyr. Sandheden er, at gebyret-vedhæftede programmer er mere effektive end de fleste gratis programmer.

Nogle af gebyret-attached software kommer med gratis prøveversioner, så du kontrollere fordringer på programmet, før de beslutter at få den fulde version. Med det rigtige program, vil du scanne din computer for fejl og forældede filer og efterfølgende rense dem op til at optimere din computer maskine.

Spørgsmål 3:

Hvad sker der, hvis jeg mister enhver fil i renseprocessen?

Svar:

Du behøver ikke at være bange for at miste nogen vital fil i dit system. En god del af softwaren er bygget med backup funktion, der vil backup-registreringsdatabasen for at sikre, at filerne er restaureret i situationen, når fejl opstod, eller når du ønsker at vende tilbage de foretagne ændringer. Men du nødt til at finde ud af, om denne funktion er til stede i det program, du vil bruge, før nogensinde henter det. Gennemføre en omfattende forskning på de gode funktioner til at se ud i registreringsdatabasen rengøringsassistenter til at hjælpe dig gøre det bedste valg.

Spørgsmål 4:

Hvilke andre væsentlige træk skal jeg se ud i et register renere?

Svar:

Kontroller, at programmet er kompatibelt med Windows i dit system, ellers kan du ende med at skabe flere problemer på din computer system. Nogle af de software som Max Utilities er kompatibel med næsten alle Windows-platformen (XP, 2008, 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Osv). Men du har brug for at kontrollere, før lanceringen ud.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska