Gratis Computer Advies

Veelgestelde vragen van registry cleaner

Vraag 1:

Wat kan het probleem met een trage pc met Windows XP met goed lopende antivirus-en spyware programma?

Antwoord:

Als u een effectieve anti-spy-en antivirusprogramma's en je systeem is nog steeds te vertragen, dan is er maar een mogelijk probleem en dat is het register. Wanneer het register van uw computer is defect of beschadigd, kan het uw computer vertragen en leiden tot andere problemen, zoals bevriest en crash te voorkomen.

Vraag 2:

Dus, wat is de remedie om het Windows-register probleem?

Antwoord:

De meest effectieve en geschikte hulpmiddel voor het wegwerken van de fouten van uw computer register, om de snelheid te optimaliseren van uw PC registry cleaner. Je moet onderzoeken voor een goed product dat zal u het beste resultaat. Enkele van de programma's zijn gratis, terwijl anderen worden verkregen door het betalen van een symbolische vergoeding. De waarheid is dat de fee-bijgevoegde programma's effectiever zijn dan de meeste gratis programma's.

Een deel van de fee-meegeleverde software worden geleverd met gratis trial-versies, zodat u de vorderingen op het programma controleren alvorens te beslissen om de volledige versie te krijgen. Met de juiste programma, zult u uw computer systeem te scannen op fouten en verouderde bestanden en vervolgens schoon te maken tot uw computer machine te optimaliseren.

Vraag 3:

Wat gebeurt er als ik een bestand te verliezen in het reinigingsproces?

Antwoord:

U hoeft niet bang te zijn in uw systeem te verliezen elke vitale bestand. Een flink aantal van de software zijn gebouwd met back-up functie die zal backup-het register om ervoor te zorgen dat de bestanden worden hersteld in de situatie wanneer er fouten opgetreden of als u wenst om de wijzigingen terug. Echter, je moet te weten komen of deze functie aanwezig is in het programma dat u wilt gebruiken voordat ooit te downloaden. Het verrichten van een uitgebreid onderzoek naar de goede eigenschappen om uit te kijken in register cleaners te helpen u de beste keuze te maken.

Vraag 4:

Welke andere essentiële functie moet ik uitkijken in een register cleaner?

Antwoord:

Ervoor zorgen dat het programma compatibel is met het Windows in je systeem, anders kun je uiteindelijk het creëren van meer problemen op uw computer systeem. Een deel van de software zoals Max Utilities is compatibel met vrijwel alle Windows-platform (XP, 2008, 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Etc). Maar je moet controleren voordat de lancering uit.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska