Ilmaiset Computer Advice

Usein kysyttyjä kysymyksiä rekisterin puhdistaja

Kysymys 1:

Mikä voisi olla ongelma hidas PC Windows XP on hyvä käynnissä antivirus ja spyware-ohjelma?

Vastaus:

Jos sinulla on tehokas anti-spy-ja virustorjuntaohjelmat ja järjestelmä on edelleen hidastumassa, silloin on vain yksi mahdollinen ongelma ja se on rekisterissä. Kun arkisto tietokoneen on viallinen tai vioittunut, se voi hidastaa tietokoneen alas ja aiheuttaa muita kysymyksiä, kuten jäätyy ja kaatuu esiintyä.

Kysymys 2:

Joten, mikä on korjata Windowsin rekisterin ongelma?

Vastaus:

Tehokkain ja sopiva väline päästä eroon virheitä tietokoneen rekisterin, optimoida nopeuden tietokoneen on rekisterin puhdistaja. Sinun täytyy tutkia ja hyvä tuote, joka tarjoaa sinulle parhaan tuloksen. Jotkut ohjelmat ovat ilmaisia, kun taas toiset saadaan maksamalla token maksu. Totuus on, että maksu-liitteenä ohjelmat ovat tehokkaampia kuin useimmat ilmaisia ​​ohjelmia.

Jotkut maksu sitoutumattomien ohjelmisto on ilmainen kokeiluversioita, jotta voit tarkistaa saamisia ohjelman ennen kuin päättää saada täysi versio. Kun oikea ohjelma, voit tarkistaa tietokoneen järjestelmän virheitä ja vanhentuneita tiedostoja ja myöhemmin puhdistamisesta optimoida tietokoneen koneen.

Kysymys 3:

Mitä tapahtuu, jos minkä tahansa tiedoston puhdistuksen?

Vastaus:

Sinun ei tarvitse pelätä menettämättä mitään tärkeää tiedostoa järjestelmään. Hyvä määrä ohjelmisto on rakennettu varmuuskopioinnin, että varmuuskopio-rekisterissä voidaan varmistaa, että tiedostot palautetaan tilanteessa kun virheitä sattui tai kun haluat palata muutokset. Kuitenkin, sinun täytyy selvittää, jos tämä ominaisuus on läsnä ohjelma, jota haluat käyttää ennenkuin lataamista. Suorittaa laajan tutkimuksen hyviä ominaisuuksia varoa rekisterin puhdistaja tukea sinua tekemään paras valinta.

Kysymys 4:

Mitä muita olennainen piirre minun pitäisi etsiä ulos arkisto siivooja?

Vastaus:

Varmista, että ohjelma on yhteensopiva Windows-järjestelmässä, muuten saatat päätyä enemmän ongelmia tietokoneen järjestelmän. Jotkin ohjelmiston kuten Max Utilities on yhteensopiva lähes kaikkien Windows-alustalla (XP, 2008, 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Jne). Mutta sinun täytyy tarkistaa ennen käynnistämistä ulos.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska