Gratis Computer Advice

Ofte stilte spørsmål om registret renere

Spørsmål 1:

Hva kan være problemet med en treg PC med Windows XP med god kjører antivirus og spyware program?

Svar:

Hvis du har et effektivt anti-spion og antivirus programmer og systemet er fortsatt bremse ned, så er det bare en mulig problem, og det er registret. Når registeret på datamaskinen din er defekt eller skadet, kan det bremse ned maskinen og forårsake andre problemer som fryser og krasjer til å skje.

Spørsmål 2:

Så, hva er den rette til Windows-registret problemet?

Svar:

Den mest effektive og egnede verktøy for å bli kvitt feilene fra din datamaskin register, for å optimalisere hastigheten på din PC er registret renere. Du må forskning for et godt produkt som vil gi deg det beste resultatet. Noen av programmene er gratis, mens andre er oppnådd ved å betale en symbolsk avgift. Sannheten er at gebyr-tilkoblede programmer er mer effektive enn de fleste gratis programmer.

Noen av honoraret-attached programvare kommer med gratis prøveversjoner for at du bekrefte påstander om programmet før de bestemmer seg for å få fullversjonen. Med riktig program, vil du skanner datamaskinen system for feil og utdaterte filer og deretter rense dem opp for å optimalisere datamaskinen din maskin.

Spørsmål 3:

Hva skjer hvis jeg mister enhver fil i renseprosessen?

Svar:

Du trenger ikke å være redd for å miste noe viktig fil i systemet. En god del av programvaren er bygget med backup-funksjon som vil backup-registeret for å sikre at filene er gjenopprettet i situasjonen når feil oppstår, eller når du ønsker å tilbakestille endringer som er gjort. Men trenger du å finne ut om denne funksjonen er til stede i det programmet du vil bruke før noensinne å laste den ned. Gjennomføre en omfattende forskning på de gode funksjoner for å se ut i registret rengjøringspersonell for å hjelpe deg å gjøre det beste valget.

Spørsmål 4:

Hvilken annen viktig funksjon skal jeg se ut i et register renere?

Svar:

Kontroller at programmet er kompatibelt med Windows i systemet ditt, ellers kan du ende opp med å skape flere problemer på datasystemet. Noen av programvaren som Max Utilities er kompatibel med nesten alle Windows-plattformen (XP, 2008, 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Etc). Men du må bekrefte før du starter ut.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska