Gratis Computer Råd

Vanliga frågor om registret renare

Fråga 1:

Vad kan vara problemet med en långsam dator med Windows XP med bra kör antivirus och spyware program?

Svar:

Om du har en effektiv anti-spion-och antivirus-program och ditt system är fortfarande långsammare, då finns det bara ett möjligt problem och det är registret. När registret på datorn är trasig eller skadad, kan det göra datorn långsammare ner och orsaka andra problem som fryser och kraschar förekomma.

Fråga 2:

Så, vad är botemedlet till Windows-registret problem?

Svar:

Den mest effektiva och lämpliga verktyg för att bli av fel från datorn registret, för att optimera hastigheten på din PC är registret renare. Du behöver forskning för en bra produkt som kommer att erbjuda dig det bästa resultatet. Några av programmen är gratis medan andra erhålls genom att betala en symbolisk avgift. Sanningen är att de avgiftsbelagda bifogade program är mer effektiva än de flesta fria program. Några av avgiften-anslutna program kommer med gratis testversioner att du kontrollera kraven på programmet innan du bestämmer dig för att få den fullständiga versionen. Med rätt program, kommer du skanna din dator efter fel och föråldrade filer och sedan städa upp dem för att optimera din dator maskin.

Fråga 3:

Vad händer om jag förlorar någon fil i reningsprocessen?

Svar:

Du behöver inte vara rädd för att förlora någon viktig fil i ditt system. Ett stort antal av programvaran är byggda med backup funktion som kommer att säkerhetskopiera-registret för att se till att filerna har återställts i situationen när fel har inträffat eller när du vill återställa de ändringar som gjorts. Dock måste du ta reda på om den här funktionen finns i det program du vill använda innan du någonsin ner det. Utföra en omfattande forskning om bra funktioner att hålla utkik i registret städare för att hjälpa dig att göra det bästa valet.

Fråga 4:

Vilken annan väsentlig egenskap ska jag se ut i ett register renare?

Svar:

Se till att programmet är kompatibelt med Windows i datorn, annars kan du hamna skapa mer problem på din dator. Några av de program som Max Utilities är kompatibel med nästan alla Windows-plattformen (XP, 2008, 2000, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Etc). Men du måste kontrollera innan du startar ut.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska