Gratis Computer Advice

Sådan finder registreringsdatabasen renere for din Windows

Når du søger efter den perfekte registreringsdatabasen rengøring produkt til Windows, kan du finde dig selv overvældet af de valg på dagens marked. Denne artikel vil give dig et sted at starte din søgning.

Mens vi bestemt prøver ikke at gøre processen mere stressende eller angst-laden, skal du være opmærksom på, at nogle af disse programmer rent faktisk kan gøre mere skade end gavn, så det er ekstremt vigtigt, at du laver en informeret beslutning, før du køber en .

De første overvejelser omfatter:

Regne ud hvor meget du kan bruge, og kun forskning produkter, der falder inden for dit budget.

Bestemme, hvad du ønsker, at softwaren til at udføre, før du begynder din søgning til undgå at købe et program, der gør for lidt, eller der gør mere end du har brug for det at gøre. Husk, at du skal vælge det produkt, skabt for din specifikke operativsystem - med andre ord, ikke køber et produkt designet til Windows 98, hvis du kører Vista, XP eller Windows 7/8.

Overvej, om du har nogen langtrækkende mål for at sætte programmet til at bruge i fremtiden - funktioner, som du måske ikke har brug for nu, men forventer at skulle senere. Læs op på produktet - ikke kun, hvad udvikleren har at sige om det, men hvad rigtige folk siger i fora og tråde på linje.

Så langt som dit budget går, bør du vide, at rengørings-programmer kan variere i pris fra gratis til flere hundrede dollars. Bare fordi et program er freeware ikke automatisk gør det til et dårligt produkt, så hvis du virkelig ikke råd til at bruge nogen penge, bare sørg for at gøre nogle ekstra forskning om nogen freeware du finder.

Hvad du ønsker, at software til at gøre for dig, kommer til at afhænge meget af, hvordan oplevede du er med computere. Ekspert brugere vil være på udkig efter software, der hjælper dem til hurtigt at identificere indskrive fejl, at de kan rette sig selv.

Begyndere, på den anden side skal der en renere, der viser registreringsdatabasen fejl mere præcist og har indbygget guider til at hjælpe dem gennem de enkelte funktioner i softwaren.

Langtrækkende mål kan være lidt tricky at afgøre. Tænk over, hvor dit niveau af ekspertise er nu, og hvor du forventer det vil være videre op ad vejen. Hvis du aldrig har planer om at øge din computer viden, derefter købe et software program designet til nybegyndere vil være fint for dig.

Men hvis du planlægger at øge din viden til det punkt, hvor du kan bruge mere avancerede funktioner i denne software, så vil du ønsker at købe et program, der har et par flere funktioner og der kan vokse med dig.

Endelig ikke stole udelukkende på, hvad producenten har at sige om produktet, men forskning flere forskellige fora, blogs og tråde for at se, hvad andre siger om dem.

Hvis du tager din tid og er omhyggelig i din søgning, du har en stor chance for at finde den indskrive rensning software, der tager din maskine fra nul til tres efter første brug, og som ikke giver dig passer sorg, når de forsøger at bruge det .Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska