Gratis Computer Advies

Hoe je registry cleaner voor uw Windows te vinden

Bij het zoeken naar de perfecte register schoonmaken product voor Windows, kan je jezelf overweldigd door de keuzes op de markt van vandaag. Dit artikel zal u voorzien van een plek om uw zoektocht te starten.

Terwijl we zeker niet proberen om het proces nog meer stress of angst beladen te maken, moet u zich bewust dat sommige van deze programma's daadwerkelijk kan doen meer kwaad dan goed, dus is het uiterst belangrijk dat u een weloverwogen beslissing te nemen vóór de aankoop van een .

De eerste overwegingen zijn:

Erachter te komen hoeveel je onderzoek producten die binnen uw budget vallen kan doorbrengen en alleen.

Bepaal wat u wilt de software te bereiken voordat uw zoekopdracht te voorkomen dat de aankoop van een programma dat te weinig, of dat doet meer dan je nodig hebt om te doen doet. Houd in gedachten dat u het product gemaakt voor uw specifieke besturingssysteem moet selecteren - in andere woorden, een product dat is ontworpen voor Windows 98 niet te kopen als u werkt met Vista, XP of Windows 7/8.

Overweeg of u een lange-termijn doelen voor het aanbrengen van het programma om te gebruiken in de toekomst - functies die u nu niet nodig, maar anticiperen later nodig hebben. Lees over het product - niet alleen wat de ontwikkelaar te zeggen heeft over het, maar wat echte mensen zeggen in de forums en draden op de lijn.

Voor zover je budget gaat, moet je weten dat reinigingsprogramma's kunnen variëren in prijs van gratis tot enkele honderden dollars. Alleen maar omdat een programma is freeware niet automatisch maken het een slecht product, dus als je echt niet kan veroorloven om geen geld uit te geven, maar zorg ervoor om wat extra onderzoek te doen over eventuele freeware kunt vinden.

Wat je wilt dat de software voor u doen is gaat veel over hoe ervaren je bent met computers hangen. Ervaren gebruikers zullen op zoek naar software die hen helpt om de Register-fouten snel te identificeren dat ze zichzelf kunnen corrigeren.

Beginners, aan de andere kant, zal een schonere dat register fouten nauwkeuriger weergegeven en heeft ingebouwde wizards om hen te helpen door het elke functie van de software nodig.

Lange afstand doelen kan een beetje lastiger te bepalen. Denk na over waar uw niveau van deskundigheid is nu, en waar u anticiperen zal verder op de weg. Als je nooit van plan bent om uw computer kennis te vergroten, dan is het kopen van een software programma dat is ontworpen voor beginnende gebruikers zal prima zijn voor jou.

Maar als u van plan bent om uw kennis te vergroten tot het punt waar u meer geavanceerde functies van deze software kunt gebruiken, dan wil je een programma dat een paar meer functies en die kan meegroeien met u heeft aan te schaffen.

Tot slot, niet alleen vertrouwen op wat de fabrikant te zeggen heeft over het product, maar het onderzoek verschillende forums, blogs en discussies om te zien wat anderen over hen zeggen.

Als je de tijd neemt en zijn voorzichtig bij het zoeken, je een grote kans op het vinden van het register schoonmaken software die uw machine neemt van nul tot zestig na het eerste gebruik en dat geeft je niet past van verdriet wanneer het proberen om het te gebruiken .Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska