Ilmaiset Computer Advice

Miten löytää rekisterin puhdistaja Windows

Kun etsit täydellinen rekisterin siivous tuote Windowsin, saatat löytää itsesi hukkua valintoja tänään markkinoille. Tämä artikkeli antaa sinulle paikka aloittaa haun.

Vaikka emme todellakaan yritä tehdä prosessin enempää stressiä tai ahdistusta kuormattuna, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että jotkin näistä ohjelmista voi itse tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä, joten on erittäin tärkeää, että voit tehdä tietoisen päätöksen ennen ostaa yksi .

Ensimmäinen näkökohdat ovat:

Selvittää, kuinka paljon voit viettää vain tutkimus tuotteille, jotka kuuluvat budjetti.

Selvitä, mitä haluat ohjelmisto suorittaa ennen kuin aloitat haun välttää ostamalla ohjelma, joka tekee liian vähän tai että tekee enemmän kuin tarvitset sitä tekemään. Muista, että sinun täytyy valita tuote luonut oman käyttöjärjestelmää - toisin sanoen, eivät osta tuotetta suunniteltu Windows 98, jos käytät Vista, XP tai Windows 7/8.

Mieti, onko sinulla mitään pitkän aikavälin tavoitteita laskemisesta ohjelma käyttää tulevaisuudessa - ominaisuuksia, jotka et välttämättä tarvitse nyt, mutta ennakoida tarvitsevat myöhemmin. Lue ylös tuote - paitsi mitä kehittäjä on sanottavaa, mutta mitä todellinen ihmiset sanovat keskustelupalstoille ja kierteet verkossa.

Sikäli kuin budjetti menee, sinun pitäisi tietää, että puhdistus ohjelmia voidaan hinnat vaihtelevat vapaasti useita satoja dollareita. Vain koska ohjelma on ilmainen ei automaattisesti tee se huono tuote, joten jos et todellakaan ole varaa antaa rahaa, vain varmista tehdä ylimääräistä tutkimusta siitä mitään freeware löydät.

Mitä haluat ohjelmisto tehdä sinulle on menossa riippuu paljon siitä, kuinka kokenut olet tietokoneiden kanssa. Asiantuntija käyttäjät etsivät ohjelmisto, joka auttaa heitä tunnistamaan nopeasti rekisterin virheet, että ne voi korjata itse.

Aloittelijoille, toisaalta, tulee siivooja, joka näyttää rekisterin virheet tarkemmin ja on sisäänrakennettu ohjattuja auttaa heitä läpi kunkin piirre ohjelmisto.

Pitkän aikavälin tavoitteita voi olla hieman hankalampaa määrittää. Mieti missä oman asiantuntemuksen taso on nyt ja missä ennakoida se on edelleen tietä pitkin. Jos et koskaan aikovat lisätä tietokoneen tietoa, sitten ostaa ohjelma suunniteltu aloitteleville käyttäjille on vain hyvin sinulle.

Jos kuitenkin aiot lisätä tietosi siihen pisteeseen, jossa voit käyttää kehittyneempiä toimintoja kuten ohjelmistoja, sitten haluat ostaa ohjelman, joka on muutama enemmän ominaisuuksia ja joka voi kasvaa kanssasi.

Lopuksi, älä luota vain mitä valmistaja on sanottavaa tuotteesta, mutta tutkimus useita eri foorumeilla, blogeja ja kierteet nähdä, mitä muut ovat sanoneet heille.

Jos otat aikaa ja ovat varovaisia ​​haun, sinulla on loistava mahdollisuus löytää rekisterin siivous ohjelmisto, joka vie koneesi nollasta kuuteenkymmeneen ensimmäisen käytön jälkeen ja joka ei anna sinulle sopii surun, kun yritän käyttää sitä .Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska