Gratis Computer Advice

Hvordan finne registret renere for Windows

Når du søker etter den perfekte registret rengjøring produkt for Windows, kan du finne deg selv overveldet av valgene på dagens marked. Denne artikkelen vil gi deg et sted å starte søket.

Mens vi absolutt ikke prøver å gjøre prosessen noe mer stressende eller angst-laden, bør du være oppmerksom på at noen av disse programmene kan faktisk gjøre mer skade enn godt, så det er ekstremt viktig at du gjør en informert beslutning før du kjøper en .

De første hensyn er:

Regne ut hvor mye du kan bruke og bare forskning produkter som faller innenfor budsjettet.

Bestem hva du vil at programvaren skal gjøre før du begynner søket for å unngå å kjøpe et program som gjør for lite, eller som gjør mer enn du trenger den å gjøre. Husk at du må velge produkt laget for ditt spesifikke operativsystem - med andre ord, ikke kjøp et produkt utviklet for Windows 98 hvis du kjører Vista, XP eller Windows 7/8.

Vurder om du har noen langsiktige mål for å sette programmet til å bruke i fremtiden - funksjoner som du kanskje ikke trenger nå, men regner med å få senere. Les deg opp på produktet - ikke bare hva utvikleren har å si om det, men hva ekte folk sier i de fora og tråder på linje.

Såvidt budsjettet går, bør du vite at renseprogrammene kan variere i pris fra gratis til flere hundre dollar. Bare fordi et program er freeware ikke automatisk gjøre det et dårlig produkt, så hvis du virkelig ikke har råd til å bruke noen penger, bare sørg for å gjøre noen ekstra undersøkelser om noen freeware du finner.

Hva du vil at programvaren skal gjøre for deg kommer til å avhenge mye av hvor erfaren du er med datamaskiner. Expert-brukere vil være på jakt etter programvare som hjelper dem til å raskt identifisere registret feil at de kan korrigere seg selv.

Nybegynnere, derimot, trenger en renere som viser registret feil mer nøyaktig og har innebygd veivisere for å hjelpe dem gjennom hver funksjon i programvaren.

Langsiktige mål kan være litt vanskeligere å fastslå. Tenk på hvor din kompetanse er nå, og hvor du forventer det vil være videre opp veien. Hvis du aldri har tenkt å øke din datakunnskap, og deretter kjøpe et program laget for uerfarne brukere vil være like bra for deg.

Hvis, derimot, planlegger du å øke din kunnskap til et punkt der du kan bruke mer avanserte funksjoner av slik programvare, vil du ønsker å kjøpe et program som har noen flere funksjoner og som kan vokse med deg.

Til slutt, ikke stole bare på hva produsenten har å si om produktet, men forskning flere ulike fora, blogger og tråder for å se hva andre sier om dem.

Hvis du tar deg god tid og er forsiktig i søket, har du en god sjanse for å finne registret rengjøring programvare som tar maskinen fra null til seksti etter første gangs bruk, og som ikke gir deg anfall av sorg når jeg prøver å bruke det .Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska