Gratis Computer Råd

Hur hittar registret renare för Windows

När du söker efter den perfekta registret rengöring produkt för Windows, kan du finna dig överväldigad av de val på marknaden idag. Denna artikel kommer att ge dig en plats att börja din sökning.

Medan vi är verkligen inte försöker att göra processen mer stressande eller ångest-laden, bör du vara medveten om att vissa av dessa program faktiskt kan göra mer skada än nytta, så det är oerhört viktigt att du gör ett välgrundat beslut innan de köper en .

De första överväganden inkluderar:

Räkna ut hur mycket du kan spendera och bara forskning produkter som faller inom din budget.

Bestäm vad du vill att programmet ska utföra innan du börjar din sökning för att undvika att köpa ett program som gör för lite, eller som gör mer än du behöver det att göra. Tänk på att du måste välja den produkt som skapats för ditt specifika operativsystem - med andra ord, inte köper en produkt avsedd för Windows 98 om du kör Vista, XP eller Windows 7/8.

Fundera på om du har några långsiktiga mål för att sätta programmet för att använda i framtiden - funktioner som du kanske inte behöver nu, men räknar med att behöva senare. Läs upp på produkten - inte bara vad utvecklaren har att säga om det, men vad verkliga människor säger i forum och trådar på nätet.

När det gäller din budget går, bör du veta att rensningen program kan variera i pris från gratis till flera hundra dollar. Bara för att ett program är freeware inte automatiskt göra det en dålig produkt, så om du verkligen inte har råd att spendera några pengar, bara se till att göra lite extra forskning om något gratisprogram du hittar.

Vad du vill att programmet ska göra för dig kommer att bero mycket på hur erfaren du är med datorer. Avancerade användare kommer att leta efter programvara som hjälper dem att snabbt identifiera registret fel att de kan rätta till sig själva.

Nybörjare, å andra sidan, kommer att behöva en renare som visar registreringsfel mer exakt och har inbyggda guider som hjälper dem igenom varje funktion i programvaran.

Långsiktiga mål kan vara lite svårare att avgöra. Fundera över var din kunskapsnivå är nu, och där du räknar det kommer att bli ytterligare på upp vägen. Om du aldrig planerar att öka datorns kunskap, sedan köpa ett program utformat för nybörjare kommer att bli bra för dig.

Om du däremot planerar att öka din kunskap till den punkt där du kan använda mer avancerade funktioner i ett sådant program, då du kommer att vilja köpa ett program som har några fler funktioner och som kan växa med dig.

Slutligen, lita inte bara på vad tillverkaren har att säga om produkten, men forskning flera olika forum, bloggar och trådar för att se vad andra säger om dem.

Om du tar dig tid och är noggrann i din sökning, har du en stor chans att hitta registret rengöring programvara som tar din maskin från noll till sextio efter första användning och som inte ger dig passar av sorg när man försöker att använda det .Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska