Gratis Computer Advice

Hvordan at fastsætte Windows reagerer ikke problemer

Kører din computer på den populære Windows-operativsystemet kan være meget sjovt, når systemet fungerer godt. Dog kan du vågner op en morgen for at begynde at mærke nogle startvanskeligheder. Dine vinduer kan undlade at komme op som sædvanligt. Hvis du støder på sådan et problem, er der ingen grund til panik. Du kan altid få det fast ved at følge disse tips nedenfor:

Oplev den fjerne årsag til problemet

Der skal være en fjern årsag vinduerne problem du har. Du er nødt til at opdage dette. Ofte kan Windows stopper til at reagere som et resultat af software eller hardware konflikter. Det kan også være som et resultat af nyt program installation eller anden software-relaterede problem. En anti-virus program kan også forårsage dit system ikke at reagere. Dette sker, når programmet messer op din registreringsdatabasen. Det kan også forekomme, når du har to anti-virus programmer, der kører på din computer. De er sandsynligvis kommer til at fryse dine vinduer og få det til ikke at slå. Dit system RAM, harddisk, CPU og enhver anden hardware kan også få computeren til at hænge. Dette sker, når nogen af ​​dem fejl. Du er nødt til at fejlfinde dit system for at finde ud af, hvor problemet kommer fra. Dette vil hjælpe dig vide det næste skridt at tage.

Afbryd ny vedhæftet hardware

Windows kan op med at reagere, når du tilslutter en ny hardware til dit system. I dette tilfælde kan du nemt afmontere hardware og derefter genstarte dit system igen. Dette vil hjælpe med at korrigere abnormitet.

Reparer Windows

Ofte, kan Windows ikke reagerer, når nogle af sine filer er blevet beskadiget. For at få denne faste, er du nødt til at reparere Windows-installation. Alt du behøver er at genstarte dit system og slot i Windows installations-cd'en. Du er nødt til at bede dit system til at starte fra cd-rom for at få arbejdet gjort. Du vil derefter gå videre til at følge instruktionerne på skærmen for at få operativsystemet repareret. Under reparationen, vil de gamle vinduer filer blive slettet, mens friske dem bliver kopieret og geninstalleres.

Re-install Windows

Hvis hver anden proces mislykkes, vil din sidste mulighed være at re-installere Windows. Du er nødt til at genstarte dit system med windows-installations-cd'en placeret i cd-rom. Du vil derefter gå videre til at følge instruktionerne på skærmen. Du kan have til at omformatere harddisken for at re-installere operativsystemet på en frisk. Du skal også til at udøve patient og tillade, at processen for at fuldføre.

I alt er der altid behov for at sikkerhedskopiere alle dine vigtige dokumenter, når du bruger din computer. Du kan bruge en ekstern harddisk eller et flashdrev til dette formål. Dette forhindrer dig i at miste alt, når systemet udvikler nogen form for opstart problem. Du kan også nødt til at finde en ekspert til at hjælpe dig med at få det system fastsat, hvis du ikke kan håndtere problemet. Det sparer dig nok tid, energi og penge.

Max Utilities er en top-ranking fejl opløsning registreringsdatabasen renere som vil lave den computer fejl og optimere systemets indstillinger. Du kan scanne, rene optimere og holde din PC meget sundere med det!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska